Skupstinska kafana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo ovako, pošto me je onaj moodonja Esh poslednji put banovao, zvanično sa jednim C1 a nezvanično zato što ga nisam počešala, već mu naprotiv jesam očepila nejaka jaja, tražim javno

da se ovaj korisnički nalog, baš kao i korisnički nalog Bezkorisnickogimena za koji svi znaju da je moj, trajno banuju.

završila sam sa Krstaricom na Krstarici.

sa stokom, ni slučajno nisam

samo mesto i vreme ovoga puta biram ja.

Батали то...
Дај бре...опусти се...
:cmok:

38797.jpg

Slušaj mudonjo, i ebaču, poslednji put sam, sem što sam ubola supermoda u tanko mesto, otišla po tvojoj želji :lol:
Zasmetalo ti je to što sam rekla da u real svetu bez bolidnih smajlija, ti, nagađam, ispuštaš gasove da potkrepiš svoje, uglavnom, šuplje teze.

O tvom licemerju, biće, na pravom mestu. Sramota je, jado, što ga ti svoju ZAVIST NEIZMERNU, nešto najgore u čoveku, skrivaš iza patriotizma.
Ja i hoću da odem odavde. Da ti smestim na PRAVOM MESTU u pravo vreme :cmok2:

i da ti objasnim plasitično, 'genije', ako je 6.000 u evrićima bilo dovoljno da TRAJNO skinem sa kičme sve Gogijeve 'poslovne kombinacije' i dovoljno da ga držim BLIZU, jer to hoću, i zabole me što sada i on prati Krstu...iz daljine... onda stavi prst na čelo i zapitaj se koliko je koštalo da, u zemlji u kojoj je i 100 evra KUĆA, raskrinkam KOMPETNAN KUD IDIOTA?

Ha?
Plus, nešto ekstra za monitoring nekih. Ebiga, radoznala sam.
Koje ribe, koji ebači :zcepanje:

Pri tome, imaj u vidu. za mene je kinta, a posebno sada kada konačno imam svoj stan - kako došla, tako otšla :lol:

naebo si miki

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back