Skupstinska kafana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...ne, ne to, vec da promenis skroz, ajde da se ne prepiremo vise, ko mala
deca i da se ubedjujemo....a i pravila bi trebalo postovati...

Ma nema o tome nista u pravilniku foruma, nigde ne pise da se ne sme za avatar iskoristiti slika koju vec neko koristi ( osim ako taj neko ne koristi neku svoju licnu sliku) ali nema veze. Aj mi nadji neku slicicu na netu ali da bude oko, ne mora da bude sa leptirom. Ja se slabo snalazim sa trazenjem.

Poslednja izmena:
РОЊАЈ МАЛА; РОЊАЈ!

Fabulozno! :ok:
Dakle ovo je Tukan u punoj snazi. Potentni mačo! Intelektualni gigant :mrgreen: . Takav je prosečni Tukan i on je, naravno, toga svestan. Sem spojlera ova genijalna rečenica, ili bilo koja BESMISLENA POŠTAPALICA, je izraz njegove moći. Pred ovakvom snagom ćurke dižu sve četiri i padaju u besvest....ili one imaju dve :think:

Ma nema o tome nista u pravilniku foruma, nigde ne pise da se ne sme za avatar iskoristiti slika koju vec neko koristi ( osim ako taj neko ne koristi neku svoju licnu sliku) ali nema veze. Aj mi nadji neku slicicu na netu ali da bude oko, ne mora da bude sa leptirom. Ja se slabo snalazim sa trazenjem.

...ajde naci cu ti...uuuhhhh...ucenjujes al neka ti bude....

images

http://blog.b92.net/text/2596/BOŽIJE OKO/

ИЛИ КЛИКНИ и изабери

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back