Skupstinska kafana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
aman kako vam nije dosadno da se svadjate oko avatara i da terate inat, ko je stavio kasnije neka ga menja, to pise i u pravilima, da treba sami da promenimo kad vidimo da ga neko vec ima.
i zar nije bezvezno da imamo avatar kao neko drugi :dontunderstand:

Ako hoces da te nasmejem jos malo samo ti reci :) U stvari briga me za avatar i slicicu, ne znaci mi nista posebno i ovako sam htela da je promenim i da stavim neku drugu, ovo sa pretnjama i zalbama je samo malo odlozilo tu promenu :D

....niti sam ti pretila niti mi je to u prirodi, lepo sam te zamolila da to uradis,
a, na tebi je da budes ljubazna i odradis to....eto vidis meni bas puno znaci,
i pravilo pisalno ili ne pisano je da onaj ko prvi izabere avatar njegov je...:ok:

aman kako vam nije dosadno da se svadjate oko avatara i da terate inat, ko je stavio kasnije neka ga menja, to pise i u pravilima, da treba sami da promenimo kad vidimo da ga neko vec ima.
i zar nije bezvezno da imamo avatar kao neko drugi :dontunderstand:

Mi se ne svadjamo oko avatara i ne teramo inat. Mi se dogovaramo na jedan sasvim kulturan nacin i pre ili posle dogovoricemo se sigurno.

Poslednja izmena:
А МОЖДА БАШ СА ТОБОМ СКИНЕ ЈУНФ!:think::think::think:

МИСЛИМ ОНАЈ ...............МОДЕРАТОРСКИ!

:hahaha1::rotf::hahaha1::rotf::hahaha1:

Tako dolazimo do sledeće manifestacije Tukanizma. Obratite pažnju na spojlere, u njima se krije sva mudrost prosečnog Tukana. Ona je uvek dvosmislena, sem kada nije, očigledno. isprazna. U svakom slučaju uvek nosi u sebi seksualnu konotaciju. Prosečni Tukan jeste opsednut seksom koji najčešće konzumira solistički. Teško je to za njegovu psihu. Jeste tu, po pravilu verna ženka, ali...vidi napred... i još treba da bude da se on zaebo... šio mu ga đura...

U drugom slučaju to je zato što nema šta da kaže. I kao što mangupi u kafani đonom otvarju vrata ili štipaju za boolju konobaricu da pokažu svoju moć i sakriju impotenciju, tako forumski Tukan, a ima i njih, koristi spojlere i smajlije u njima da svoju nemoć falš prikaže kao nadmoć.

Uz to, prosečni Tukan uvek zna nešto više nego ostale ptičurine kojie nisu iz njegovog jata. I to ti slatko nabija na nos. Samo ispušta iz vida da ćurke imaju druga interesovanja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back