Skupstinska kafana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Е, пази лика. Бави се политиком 20 година и никад нигде није победио. :eek: :hahaha:
И сад су му демократе намазано бациле коску. Ајмо хоп, шени....дообар мали. Добићеш и воз и секјурити. А народ ко народ...прост у ПМ. И они сад мисле да обарају Тадићеву владу....:lol:

oldie00038.gif

„Ako patite od ćurkizma onda je sigurno i da svakodnevno pijete alkohol. Isti deluje i na fizički izgled, vidite ovaj teleći pogled i tu mutavu facu -- to su simptomi“, objasnio je sudija, a na Zoranino pitanje kako se ta bolest prenosi, može li dodirom, Eva je imala odgovor: „Ne može dodirom ali može qrcem.“

:hahaha1::rotf::hahaha1::rotf::hahaha1:

Ćurkizam...
"Mogu navesti primer sa svog posla , pošto se tu jedino krećem , mislim ne izlazim nikuda

Ovako, ćuraka imaš dosta, uglavnom su glupe ali one smatraju da su pametne Imamo jednu ćurkicu koja bi sve jadna uradila za lovu. A kada je vidiš, ona samo trepće i pući usta, kao porcelanska lutka Mislim da je kao mala , jela dosta ćurećeg parizera"

Ćurkizam...
"Mogu navesti primer sa svog posla , pošto se tu jedino krećem , mislim ne izlazim nikuda

Ovako, ćuraka imaš dosta, uglavnom su glupe ali one smatraju da su pametne Imamo jednu ćurkicu koja bi sve jadna uradila za lovu. A kada je vidiš, ona samo trepće i pući usta, kao porcelanska lutka Mislim da je kao mala , jela dosta ćurećeg parizera"

ti se stvarno ložiš na ćurke :ok:
samo, ebiga, nemaš pare, ne ebeš i puno kakiš. teško će te neka hteti.

ЋУРКИЗАМ

"Da ce nas neko voleti, biti uvek uz nas, tesiti, hrabriti, drzati za ruku kada boli, jer sada sve to same radimo, a lepse je biti neciji i sa nekim deliti sve to. I biti spremne, uvek, ici preko roditelja, familije, prijatelja, brda, dolina…za svojim muskarcem i svemu sto njemu treba u bilo koje doba dana, noci, godisnjeg doba, ici preko sebe da bi se bilo uz njega kada mu trebamo i ne kajuci se kada nas sutnu zbog neke druge."

ЋУРКИЗАМ

"Da ce nas neko voleti, biti uvek uz nas, tesiti, hrabriti, drzati za ruku kada boli, jer sada sve to same radimo, a lepse je biti neciji i sa nekim deliti sve to. I biti spremne, uvek, ici preko roditelja, familije, prijatelja, brda, dolina…za svojim muskarcem i svemu sto njemu treba u bilo koje doba dana, noci, godisnjeg doba, ici preko sebe da bi se bilo uz njega kada mu trebamo i ne kajuci se kada nas sutnu zbog neke druge."

sada već lupaš, nesuvislo, i to zato što ti se napunila kesica.
vreme je da ga provozaš :ok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back