Skupstinska kafana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koji je smor ova paprika ubači se sa svojom tužnom pričom, valjda opet neki spomenari :lol:

Виђи ови "неовисни синови тисућуљетње демокрације", познати као Кроати, славе цитирам- "обљетницу пада тзв "републике српске крајине".
Стока једна, после свих оних застрашивања које су по Сплиту чинили према Србима и Црногорцима и протјеривања истих имају образа да серу и провоцирају по српском форуму. Сачавај ме Боже хрватске културе.

Priznaj da si Crnogorce u celu priču ubacio sam zbog svoje lokacije Srbija:Montenegro, to se zove propaganda :ok:

Poslednja izmena:
Koji je smor ova paprika ubači se sa svojom tužnom pričom, valjda opet neki spomenari :lol;

vibrator2.jpg

zaebi papriko, sledeće nedelje stiže potpisano. gotovo je i sa krstom i sa tvojim osmatranjem i sa mojim postom. onog momenta kada advokat preda obostrano potpisanan zahtev za razvod smatram se slobodnom
odo ja. ti drkaj, na croate, ko i obično. šta ti drugo ostaje?

Psihološka mislim da nije psihojatrijska, guglaj naći ćeš dosta tekstova na engleskom o tome, u SAD je davno zabeležena pojava i ide se na psihoterapiju. U EU je novije.
Bez uvrede ali nisam psiholog i ne bih se upuštao samo se igram. Kod nas imaš ogroman tekst na Vidovdan i to dobar. Istraži sama, lako se nalazi nije problem, bolje tako
Mislim da su muškarci znatno gori ako misliš na lične odnose ali nemam ličnog iskustva. :lol:

Хтела сам да ми то лепо сервираш на тацни, кад си већ започео. Немам времена да тражим (ово мало времена што имам радије користим на свађу на форуму :lol:), ако хоћеш дај укратко, ако нећеш ондаК ништа... :)

Koji je smor ova paprika ubači se sa svojom tužnom pričom, valjda opet neki spomenari :lol:

Priznaj da si Crnogorce u celu priču ubacio sam zbog svoje lokacije Srbija:Montenegro, to se zove propaganda :ok:
Имам рођака који је родом из ЦГ, а који се за вријеме СФРЈ пребацио да живи у Сплит. Под притиском је 1991-е морао да бјежи у Црну Гору.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back