Skupstinska kafana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
98-str9-kojich-stevan1.jpg

Kruškice ne ometaj, sad sam se primio a ovo je živa istina.

Pre neki dan nazva me sestra psihijatar(poznat mada ne u Srbiji što je bitno jer su na Zapadu neke stvari mnogo više definisanije) Povod neki moj napad agresije uz želju za potezanje oružja ka nekom no dotakosmo se foruma i otkrih da su neke stvari prilično jasno dijagnostifikovane.
Onda posle mog posta od juče dobih dve pp koje se jasno poklopiše sa definicijom.

Ljudi jer se neko još susreo sa ovom pojavom ovde, ne mora javno može na pp. Znači ženska osoba, otkriće ti najveće tajne iz intime ali paziće da ne oda ni jedan detalj o bilo čemu da može da se poveže u stvarnosti sa njom ko je i šta je.
Van virtuelnosti, zanimljivo samo Krste čak ni mejl, nema šanse.
Meni interesantno jer se psihijatrijska definicija i opis potpuno poklopila sa stvarnošću ako se tako može nazvati, u dlaku.

А која је психијатријска дефиниција те појаве?

И, под два - постоји ли психијатријска дефиниција и за мушке особе?

Što se tiče, da kažem tako, Dnevnika Ane Frank - ne mogu da se odlučim, ali me mrzi, a i to nešto kaže, da nastavim da ga čitam.
Svako danas hoće da objavi spomenare, uz napomenu, da ih samo žene pišu. Ne kapiram žene, a ni potrebu :lol: da se uspomene stave na papir. Koga, bre, boli ZA BILO ČIJE MEMOARE? Teško tu pomažu izgovori ... da pomognu odrastanju nekih drugih. Čovek se rodi da ODŽIVI SVOJE VLASTITO ISKUSTVO.
Reči su tu višak, nepotrebne jer nisu ni blizu istini da je svakom samo ono njegovo bitno. Kada se stigne do učenja.
Rekla bih sujeta. I to bez osnova.

Inače, izdavača očito boli ćošak za Anu, valjda je tip iz Solarisa ubo u metu, mala kuća, veze. Mada...'...Prijatelj'........je nešto sasvim drugo. Menjaj izdavača.

Poslednja izmena:
No, dakle niko nije umro. Ana je preživela i još lupa i lekcije o nastavku. Ću pročitam, de polako, zna Ana da ja znam da je ona dobra.
Ko vam je kriv ako ne razumete o čemu ja to šukam.

Možda je i bolje tako :lol:
Rupice nisam uspela da prebrojim. Nisu u fokusu ako tražiš obe.

ovo je Ani iz inata, ta pojma nje imala o muzici, kao Dženis ima prozukli glas, ne kapira Stonse, a disko je mjuzzz ... mislim...nije ta imala pojma

А која је психијатријска дефиниција те појаве?

И, под два - постоји ли психијатријска дефиниција и за мушке особе?

Psihološka mislim da nije psihojatrijska, guglaj naći ćeš dosta tekstova na engleskom o tome, u SAD je davno zabeležena pojava i ide se na psihoterapiju. U EU je novije.
Bez uvrede ali nisam psiholog i ne bih se upuštao samo se igram. Kod nas imaš ogroman tekst na Vidovdan i to dobar. Istraži sama, lako se nalazi nije problem, bolje tako
Mislim da su muškarci znatno gori ako misliš na lične odnose ali nemam ličnog iskustva. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back