Skupstinska kafana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Apsolutno je nebitno da li me jeste ili nije pitao, glavno je da ja imam dobru volju da se utrpam u čorbu kao mirođija. Međutim, srećom, pauza.
Moram da zabranim kišu i osušim trotoare. Mnogo su mi niski psi skupljaju vodu

Evo ti jedna Šekijeva, i on je Croat, je l' tako? Do duše, ne mogu svi Croati da budu dobri kao ovi iz Valjka :(

Apsolutno je nebitno da li me jeste ili nije pitao, glavno je da ja imam dobru volju da se utrpam u čorbu kao mirođija. Međutim, srećom, pauza.
Moram da zabranim kišu i osušim trotoare. Mnogo su mi niski psi skupljaju vodu

Evo ti jedna Šekijeva, i on je Croat, je l' tako? Do duše, ne mogu svi Croati da budu dobri kao ovi iz Valjka :(

Дај прво научи правопис, па онда куцај. Што се Шешеља тиче, доказано већ 1000 пута да није Хрват.

mornincoffee.gif

Па види, концепција форума је таква. Имаш форума где се пише анонимно и ове друге где пишеш са именом и сликом. Има истине у томе што пишеш да је то некима бекство од реалног, оно мож да се буде шта пожелиш и да пишеш шта хоћеш.

Ne da je bekstvo, posle nekih pp pošto sam ovo napisao izgleda da svi imamo identična iskustva, fantomi koji ne smeju dalje odavde. Neverovatno, ovo je za socio studiju.

Kruškice ne ometaj, sad sam se primio a ovo je živa istina.

Pre neki dan nazva me sestra psihijatar(poznat mada ne u Srbiji što je bitno jer su na Zapadu neke stvari mnogo više definisanije) Povod neki moj napad agresije uz želju za potezanje oružja ka nekom no dotakosmo se foruma i otkrih da su neke stvari prilično jasno dijagnostifikovane.
Onda posle mog posta od juče dobih dve pp koje se jasno poklopiše sa definicijom.

Ljudi jer se neko još susreo sa ovom pojavom ovde, ne mora javno može na pp. Znači ženska osoba, otkriće ti najveće tajne iz intime ali paziće da ne oda ni jedan detalj o bilo čemu da može da se poveže u stvarnosti sa njom ko je i šta je.
Van virtuelnosti, zanimljivo samo Krste čak ni mejl, nema šanse.
Meni interesantno jer se psihijatrijska definicija i opis potpuno poklopila sa stvarnošću ako se tako može nazvati, u dlaku.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back