Skupstinska kafana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
window.gif
ГООД ЕВЕННННИНННГГГ!
Драги моји, мили моји, слатки моји, прекрасни моји, предивни моји, најлепши и најбољи моји...!

МААААААА................ШЕЋЕРЦИ И МЕДЕЊАЦИ МОЈИ!
И СЛАТКИЦЕ И МИШУРЦИ МОЈИ!

Poslednja izmena od moderatora:

Iza prozora nemirnog sna
osjecam njihove sijene
gledam kako kroz zidove plesu
kurvini sinovi

Zatvori gubicu nije vrijedna zanata
istresi gorcinu do kraja
na strateskim mjestima njihovi ljudi
kurvini sinovi

Ref.
Lutke od krvi i bez trunke ideja
ubice na cesti
losa noc, bijezim iz grada
oni dolaze

Kurvini sinovi

Otisao sam daleko od krajnjih granica
more je uzimalo od neba
na drugoj strani znaci oluje
vidio sam kako plaze u tami

Hladna noc pred velike dogadjaje
ne zelim vise da se sjecam
znali su gdje ce me naci
kurvini sinovi

Zašto ovakvu tužnu pesmu
u ovo prelepo veče ?

Što sam otišao odavde, ne demonstrativno nego nema svrrhe, povremeno se pojavim, ovo je oaza puna laži i bekstva od realnost ako tako ne gledaš onda iskustvo u stvarnosti sa ljudima odavde glasi ili da su lažni(prevaranti) ili da se plaše stvarnosti i jedino mogu ovde da se odraze. Ovo je prikaz Srbije, svi beže ili gledaju Farmu ili prenose emocije ovde. Evo osim kruškice nema ovde lika koji bi se sreo u stvarnosti i bio isti kao ovde. Previše posla tako da mi je ovo sad čisto gubljenje vremena sa lažnim likovima.

Mene baš briga mislim ali aj da vidim hoće ljudi kojima poručujem da se oglase, vezano i za posao i za mnogo lepše stvari. Ako vas je baš briga za forum ajd da vas vidim.
Izvinte, samo svratih da napravim zbrku.

Što sam otišao odavde, ne demonstrativno nego nema svrrhe, povremeno se pojavim, ovo je oaza puna laži i bekstva od realnost ako tako ne gledaš onda iskustvo u stvarnosti sa ljudima odavde glasi ili da su lažni(prevaranti) ili da se plaše stvarnosti i jedino mogu ovde da se odraze. Ovo je prikaz Srbije, svi beže ili gledaju Farmu ili prenose emocije ovde. Evo osim kruškice nema ovde lika koji bi se sreo u stvarnosti i bio isti kao ovde. Previše posla tako da mi je ovo sad čisto gubljenje vremena sa lažnim likovima.

Па види, концепција форума је таква. Имаш форума где се пише анонимно и ове друге где пишеш са именом и сликом. Има истине у томе што пишеш да је то некима бекство од реалног, оно мож да се буде шта пожелиш и да пишеш шта хоћеш.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back