Skupstinska kafana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Eno se opet izjednačava fašistički i antifašistički pokret, al' ajd' sad...koga boli tuki za to? :lol:

ПАААА ЗА ЈЕДНОГ СУПЕРМОДЕРАТОРА ОВДЕ,...............ЈЕ ТО САСВИМ НОРМАЛНО!
***** Парламент Србије, је6еш Законе Републике Србије,

П.С.
А НЕ ПОШТУЈЕ БАШ НИ ПРАВИЛНИК КРСТАРИЦЕ О УПОТРЕБИ ЈЕЗИКА НА ФОРУМУ!

Не стварно. Нема их. Ово су наши ујаци. Треба да их гајимо.
Мени су сусед и валтер симпа ликови. Ива је матори намазанко и понекад ме нервира. А звездана је врх.:lol:

I omiljeni mi ..._...----...___...:strika:

Ма не, бре. Знаш шта ја мислим о свему томе. Ако не дај боже некад нешто буде, ти на своју ја на своју страну. Као и ономад. Да те хејтујем преко нета ми је скроз безвезе. :)

Taj rad... dok je mir normala sve, a ako se opet nekad zakuha, e onda...

Ма не, бре. Знаш шта ја мислим о свему томе. Ако не дај боже некад нешто буде, ти на своју ја на своју страну. Као и ономад. Да те хејтујем преко нета ми је скроз безвезе. :)

КО МОЖЕ ОВО

250px-Thompson_Maksimir_17.6.2007_1.jpg

ДА МРЗИ!?
КО!?
:dontunderstand:

Original postavio ПАПРИКАРИУС
***** Парламент Србије, је6еш Законе Републике Србије,
Trazim ban za ajvara radi psovanja Parlamenta i zakona R. Srbije :rtfm:

ОООООПЕТ ниси размуео!?
ЈААААДАААААН:sad2::sad2::sad2:

Извини,
******* ја заборавио да ти ниси дорастао ни најлакшем интелектуалном задатку,
ПА ЋУ МОРАТИ ДА ТИ ЦРТАМ!

ТО СУ РАЗМИШЉАЊА ЈЕДНОГ СУПЕРМОДЕРАТОРА СА КРСТАРИЦЕ!

Taj rad... dok je mir normala sve, a ako se opet nekad zakuha, e onda...

Potpuno se slažem sa obojicom. Inače ovde Petar najbolje prolazi. :lol:

verzija1 Spičkaju se opet Srbija i Hrvatska i onda lepo Petar i ja utepamo sUsjeda.
verzija2 Krenete na Jevereje, ja da ih branim i onda sUsjed i Petar utepaju mene. :sad2:
verzija3 ne postoji, nema leba da sUsjed i ja budemo na istoj strani. :lol:

verzija1 Spičkaju se opet Srbija i Hrvatska i onda lepo Petar i ja utepamo sUsjeda.
verzija2 Krenete na Jevereje, ja da ih branim i onda sUsjed i Petar utepaju mene. :sad2:

Verzija 3 - udjete u NATO i nas dvojica idemo smirivati talibansku i sjevernokorejsku nejac :D

@ ajvar - dodatni ban za pacenika jer podmece da supermoderator ne postuje pravilnik i psuje Parlament i zakone, sto dakako nije tocno.

КО МОЖЕ ОВО

250px-Thompson_Maksimir_17.6.2007_1.jpg

ДА МРЗИ!?
КО!?
:dontunderstand:

Де си тог буздована нашао? А реци ти мени, јел би и ову снајку нападао? Ја признајем да бих и то мучки, с леђа. :lol:

ustasa_kapa_cavoglave_f.jpg

Добар си, одмах три варијанте. :lol: А ваљда неће више требати да се пичкамо. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back