Skupstinska kafana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ТИ СИ ПРОТИВ СВИХ!

JOK JA. samo protiv takvih kao što si ti.

ČITAJ - onih --- bez argumenata, mrtvih puvala, sujetnih drkadžija, i još gore - zanetih u igru uhvaćenih mizernih, LJUBOOMORNIH ONLINE ŠVALERA..... zasmejavaš me..... ALI SVO VREME.--- ne bih preživela bez tebe... ali samo do - JUTROS.... OD JUTROS ---------------------------------ko te, bre, EBE :zcepanje::zcepanje::zcepanje::ok:

JOK JA. samo protiv takvih kao što si ti.

ČITAJ - onih --- bez argumenata, mrtvih puvala, sujetnih drkadžija, i još gore - zanetih u igru uhvaćenih mizernih, LJUBOOMORNIH ONLINE ŠVALERA..... zasmejavaš me..... ALI SVO VREME.--- ne bih preživela bez tebe... ali samo do - JUTROS.... OD JUTROS ---------------------------------ko te, bre, EBE :zcepanje::zcepanje::zcepanje::ok:

i5qauv.jpg

Videćemo. Doduše nisi ti tako krupna kao što misliš ali ima dovoljno da letuješ u Zabeli. Nema TOG MOZGA koji ne ostavlja tragove.

da ti imaš mozga znao bi da je zabela za MUŠKARCE, ja sam bato ŽENSKO.... da si pripretio POŽAREVCEM mada i onda bih se teško štrecnula..... ZNAM JA VRLO DOBRO GDE BOLIDI MOGU DA DOBACE.... iza toga mogu da mi pljucnu na lokaciji na DEDINJU :zcepanje::zcepanje::zcepanje:

a i to bih prijavila....ne može svaka budala da mi pljuje pod prozor :lol::lol::lol:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back