- Poruka
- 240.302
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni kazu ovo:
Valjda zato i u zivotu nisam nesto posebno imucan, ali bar mirno spavam.![]()

Pa znaš šta... Ne može moderator na osvoju svoje subjektivne procene kako će se razvijati tema da je zatvori. Ako nije postojao ni jedan jedini prekršaj nemaju osnova da zaključavaju temu.Влајко, затворише бордел.![]()
Pa znaš šta... Ne može moderator na osvoju svoje subjektivne procene kako će se razvijati tema da je zatvori. Ako nije postojao ni jedan jedini prekršaj nemaju osnova da zaključavaju temu. Al' nema veze. Oni su modovi, oni su moć, a mi možemo da ga pušimo.

Nisam ovo doživeo u svom životu. Izgleda da se nešto menja na krstarici...Не, ево сад је отворен... Чудо.

Pa znaš šta... Ne može moderator na osvoju svoje subjektivne procene kako će se razvijati tema da je zatvori. Ako nije postojao ni jedan jedini prekršaj nemaju osnova da zaključavaju temu. Al' nema veze. Oni su modovi, oni su moć, a mi možemo da ga pušimo.

Nisam ovo doživeo u svom životu. Izgleda da se nešto menja na krstarici...![]()
Prostitucija je kod nas po važećem KZ još uvek zabranjena i kažnjiva sve vesti i rasprave o njoj su samim tim deo Hronike.Zašto u hroniku?![]()
To nije vest! Šta je bre sa vam danas? Razumem da ste prebacili u političke razgovore, ali zašto u hroniku?![]()

Ма, пусти бордел, дај једну о "девојци у излогу"...
![]()
![]()
Iz Tadije ili što sedi?Ko je ovaj buzdovan levo?
Sedi Sale Nacionale nisi valjda na njega mislila pod "buzdovan"? 
Iz Tadije ili što sedi?Sedi Sale Nacionale nisi valjda na njega mislila pod "buzdovan"?
![]()