Skupstinska kafana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Opet rasizam...Bre ste vi levičari šarena družina,ne samo ti:lol:
Ne vidim da su posebno u ''trendu''...A ovaj lik bi da moro ostavio i Felpsa i Čavića kilometar iza...
Nema to veze rasizmom, svi su ljudi isti... Nervira me taj geto-šit i ostali fazoni... svi smo sad neki reperi i crnci. Mo'š misliti.
A za ovo drugo to je nemoguće.
Crnci su brži, belci su bolji plivači. To je zato što crnci imaju duže noge, a belci širi grudni koš.
To je samo zbog građe ni zbog čega drugog. Kad si video nekog crnca u finalu plivanja?
A belci u finalu trčanja na 100 metara su prava retkost.

Nema to veze rasizmom, svi su ljudi isti... Nervira me taj geto-šit i ostali fazoni... svi smo sad neki reperi i crnci. Mo'š misliti.
A za ovo drugo to je nemoguće.
Crnci su brži, belci su bolji plivači. To je zato što crnci imaju duže noge, a belci širi grudni koš.
To je samo zbog građe ni zbog čega drugog. Kad si video nekog crnca u finalu plivanja?
A belci u finalu trčanja na 100 metara su prava retkost.
Mislim da oni imaju neku odbojnost ka vodi...To sam čuo da je tako i u Africi...A čuo sam i da imaju 13 mišića više nego mi...Da mora ovaj lik bi ih razbio obojicu jednostavno jer je zver.Mašina.

Mislim da oni imaju neku odbojnost ka vodi...To sam čuo da je tako i u Africi...A čuo sam i da imaju 13 mišića više nego mi...Da mora ovaj lik bi ih razbio obojicu jednostavno jer je zver.Mašina.
Ma znaju oni da plivaju, ali jednostavno ne mogu da postignu vrhunske rezultate.
A ovaj tvoj je jedna mlatikurčina, bolje da je uzeo nešto da radi, nego što se glupira tu ispred kamere. :mrgreen:

Opet rasizam šta vam je bre:lol:
Čovek radi na sebi...Baja je...U tom domenu...Odakle znaš da recimo nije automehaničar ili da tegli nešto ceo dan pa se ovo snimao u slobodno vreme...A i da je samo bilder to može svako nikom nije zabranjeno pa nisu svi ko on...

Opet rasizam šta vam je bre:lol:
Čovek radi na sebi...Baja je...U tom domenu...Odakle znaš da recimo nije automehaničar ili da tegli nešto ceo dan pa se ovo snimao u slobodno vreme...A i da je samo bilder to može svako nikom nije zabranjeno pa nisu svi ko on...

a šta, ono je neki priznat sport? :lol:

i čemu se čudiš? crncima je grana prirodno okruženje. :lol:

О каквом то расном достигнућу говорите, ја у Гоксијевом посту ништа не видим!!!:rtfm:

Јел' то Гокси ставио па уклонио неки видео, или га само ја не видим??? :eek:

Када се већ признају све те разлике између белаца и црнаца, а постоје, зашто се толико инсистира на интелектуалној једнакости, а не постоји?
:think:

Због "политичке коректности"... :roll:

К'о у песми Бране Црнечвића:

Ja imam drugare
Poznate po tome
Sto preziru Cigane
A postuju Rome

------

Једном речју - НСП лицемерје.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back