gost 214153
Poznat
- Poruka
- 7.802
А ово је за колегиницу. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Паааааааа ,
ТУРБО, А ДРУГАРИМА СЕ НЕ ЈАВЉА!?

Ех, не јављам се. Колко пријављујете добро је да ме и оволико има.![]()

Dobro vece, kako ste?

Не знам ја колико се пријављује, за моју се пријаву АМА БАШ СВАКУ ЗНА...............УВЕК ЈЕ ЈАВНА!
А И УВЕК САМО........................"БРАЋУ"!
П.С.
Морам "пацовским каналима" да сазнајем ко је П.Врангел!
Не смем да кажем ко те "цинкарио",,јер ће одмах да ме оптужи за "цинкарење"!
![]()

Што ниси мене питао, рекао бих ти. Никакав проблем. Да не мораш са ''пацовима'' да се петљаш.![]()

Само да ти кажем да и ово може да се подведе под
ОМЕТАЊЕ РАДА ФОРУМА/МОДЕРАТОРА!
Што ниси мене питао, рекао бих ти. Никакав проблем. Да не мораш са ''пацовима'' да се петљаш.![]()

Ево сад ћу, нешпо друго, да те питам,
ЕЛ ТЕ ТО ЕСХУМАТОР ПОСТАВИО ЗА МОДЕРАТОРА!?
али не мораш да ми одговориш
П.С.
Ево да ти и ја јавно и искрено честитам на постављењу на ту незахвалну функцију,
мада чудом не ногу да се начудим да си пристао!![]()

Сад ме већ много питаш.
О мени лично можеш шта хоћеш, то сам мислио.![]()

Него кад сам код тога, нећеш ми веровати стратовала ме данас мурија на улици. Снимли ме кроз прозор полицијске станице и излетели ко фурија. Ваљда било неко убиство у граду, бог ће их знати.
Mene banovali skroz bez veze. Kao bajagi zbog nekih svercovanih avatara ili tako nesto. Prvo me ovde u kafani proganjali i maltretirali dva-tri dana, nisu mi dali cak ni pravo na samoodbranu, nego odmah optuzba i kazna, sramota!

ova vila ide skvidovim stopama, tako i on, napishe par poruka i popije banchinu, svakih nedelju dana po 5 dana je banovan

Ма мега турбо, ал ај сад што да не, мада би то мени утицало на вугла. Мислим то, да читаш те будалаштине по тим пријава, па као нешто већаш конташ.
Него знаш шта је фора, мислим кад се већ занимаш сотим, понудиш лепо људима тарифу за бановање. Узмеш неки динар, што да не, мислим Евро јел.
Ево ти ово, не знам јеси гледао:
Него кад сам код тога, нећеш ми веровати стартовала ме данас мурија на улици. Снимили ме кроз прозор полицијске станице и излетели ко фурија. Ваљда било неко убиство у граду, бог ће их знати.
Баш те, ма био оно у фул монтури, мада ми на крају муров рекао да су ме првенствено стартовали због панталона.Мора да си носио ''оне'' чизме, чим су те стартовали. Једно убиство...овде мурија дође као комунално.
Много је кумеНего, нашао сам чизме за мене ''Магнум'', седам слојева ђон, нема шта нема. 90 еура. Ту у комшилуку.
Знам, ал зајебали су се. Мислим, обрни окрени филм ће радити радњу ал не њима у корист.Јел знаш да је тај филм снимио ЛДП-овац?
ova vila ide skvidovim stopama, tako i on, napishe par poruka i popije banchinu, svakih nedelju dana po 5 dana je banovan