Skupstinska kafana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ех, не јављам се. Колко пријављујете добро је да ме и оволико има. :ljutko:

Не знам ја колико се пријављује, за моју се пријаву АМА БАШ СВАКУ ЗНА...............УВЕК ЈЕ ЈАВНА!

А И УВЕК САМО........................"БРАЋУ"!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

П.С.
Морам "пацовским каналима" да сазнајем ко је П.Врангел!
Не смем да кажем ко те "цинкарио",,јер ће одмах да ме оптужи за "цинкарење"!

:hahaha1::rotf::hahaha1::rotf::hahaha1:

Не знам ја колико се пријављује, за моју се пријаву АМА БАШ СВАКУ ЗНА...............УВЕК ЈЕ ЈАВНА!

А И УВЕК САМО........................"БРАЋУ"!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

П.С.
Морам "пацовским каналима" да сазнајем ко је П.Врангел!
Не смем да кажем ко те "цинкарио",,јер ће одмах да ме оптужи за "цинкарење"!

Што ниси мене питао, рекао бих ти. Никакав проблем. Да не мораш са ''пацовима'' да се петљаш. :lol:

Што ниси мене питао, рекао бих ти. Никакав проблем. Да не мораш са ''пацовима'' да се петљаш. :lol:

Питао сам "ТАААМОО" једном за тебе и нико ништа,
СЕТЕ ГА СЕ
ТЕК КАД ЧОВЕК УСПЕ У ЖИВОТУ!

П.С.
А и познат сам по "успешном разоткривању клонова" :sad2::sad2::sad2:
тако да сам сваког новог требао да питам јеси то ти!?

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ево сад ћу, нешпо друго, да те питам,

ЕЛ ТЕ ТО ЕСХУМАТОР ПОСТАВИО ЗА МОДЕРАТОРА!?

али не мораш да ми одговориш

П.С.
Ево да ти и ја јавно и искрено честитам на постављењу на ту незахвалну функцију, :ok::ok::ok:
мада чудом не ногу да се начудим да си пристао! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ево сад ћу, нешпо друго, да те питам,

ЕЛ ТЕ ТО ЕСХУМАТОР ПОСТАВИО ЗА МОДЕРАТОРА!?

али не мораш да ми одговориш

П.С.
Ево да ти и ја јавно и искрено честитам на постављењу на ту незахвалну функцију, :ok::ok::ok:
мада чудом не ногу да се начудим да си пристао! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Сад ме већ много питаш. :lol:
О мени лично можеш шта хоћеш, то сам мислио. :)

Ма мега турбо, ал ај сад што да не, мада би то мени утицало на вугла. Мислим то, да читаш те будалаштине по тим пријава, па као нешто већаш конташ.
Него знаш шта је фора, мислим кад се већ занимаш сотим, понудиш лепо људима тарифу за бановање. Узмеш неки динар, што да не, мислим Евро јел.

Ево ти ово, не знам јеси гледао:

Него кад сам код тога, нећеш ми веровати стартовала ме данас мурија на улици. Снимили ме кроз прозор полицијске станице и излетели ко фурија. Ваљда било неко убиство у граду, бог ће их знати.

Poslednja izmena:
Сад ме већ много питаш. :lol:
О мени лично можеш шта хоћеш, то сам мислио. :)

Много је само кад бију, :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

а и рад форума би требао да је транспарентан! :whistling::whistling::whistling:

ХВАЛА НА ОДГОВОРУ,
И ТЕБИ И МЕНИ ЈЕ СВЕ ЈАСНО!
;););)

СВАКО ДОБРО!

Него кад сам код тога, нећеш ми веровати стратовала ме данас мурија на улици. Снимли ме кроз прозор полицијске станице и излетели ко фурија. Ваљда било неко убиство у граду, бог ће их знати.

Мора да си носио ''оне'' чизме, чим су те стартовали. Једно убиство...овде мурија дође као комунално. Него, нашао сам чизме за мене ''Магнум'', седам слојева ђон, нема шта нема. 90 еура. Ту у комшилуку.
Јел знаш да је тај филм снимио ЛДП-овац?

Ма мега турбо, ал ај сад што да не, мада би то мени утицало на вугла. Мислим то, да читаш те будалаштине по тим пријава, па као нешто већаш конташ.
Него знаш шта је фора, мислим кад се већ занимаш сотим, понудиш лепо људима тарифу за бановање. Узмеш неки динар, што да не, мислим Евро јел.

Ево ти ово, не знам јеси гледао:

Него кад сам код тога, нећеш ми веровати стартовала ме данас мурија на улици. Снимили ме кроз прозор полицијске станице и излетели ко фурија. Ваљда било неко убиство у граду, бог ће их знати.

Evo ovde je trebalo da pise ovo sto je pisalo tamo, snasla sam se. Htela sam da se nadovezem na ovaj komentar o banovanju!

Mene banovali skroz bez veze. Kao bajagi zbog nekih svercovanih avatara ili tako nesto. Prvo me ovde u kafani proganjali i maltretirali dva-tri dana, nisu mi dali cak ni pravo na samoodbranu, nego odmah optuzba i kazna, sramota!

Мора да си носио ''оне'' чизме, чим су те стартовали. Једно убиство...овде мурија дође као комунално.
Баш те, ма био оно у фул монтури, мада ми на крају муров рекао да су ме првенствено стартовали због панталона.
Него, нашао сам чизме за мене ''Магнум'', седам слојева ђон, нема шта нема. 90 еура. Ту у комшилуку.
Много је куме
Јел знаш да је тај филм снимио ЛДП-овац?
Знам, ал зајебали су се. Мислим, обрни окрени филм ће радити радњу ал не њима у корист.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back