- Poruka
- 29.141
Da budem iskrena meni se u čitavoj priči sviđaju samo cigarete
pa zar nisi prestala da pusis?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da budem iskrena meni se u čitavoj priči sviđaju samo cigarete

romantika je bljutava, dosadna i povrsna..ovo nije bolesno, samo zadire duboko u ljudski um a toga se ljudi bojejoj bwe shojo, meni ovo izgleda malo bolesno, ni malo romanticno

romantika je bljutava, dosadna i povrsna..ovo nije bolesno, samo zadire duboko u ljudski um a toga se ljudi boje

Zašto zavitlavaš sa ovim fotkama kada sam na sporoj konekciji?
I ako ti imaš sedam metara ja imam dvadeset godina. ..

ТО ВОЛИМ, ТО ВОЛИМ!
П.С.
Па нису ваљда проблем фотке које нису велике!

. Lord je otvarao najbolje teme...imao najbolje komenatre... evo vam žive Stele....
. Lord je otvarao najbolje teme...imao najbolje komenatre... evo vam žive Stele.... 

Не потцењуј романтику... Већ је и сама реч моћна. А наведено може да прође ако је поверење апсолутно и осећања екстремна...romantika je bljutava, dosadna i povrsna..ovo nije bolesno, samo zadire duboko u ljudski um a toga se ljudi boje

Не потцењуј романтику... Већ је и сама реч моћна. А наведено може да прође ако је поверење апсолутно и осећања екстремна...
Тамо где се ствари не могу математизовати, чињенице су врло растегљива вреднос'. Ако су и вреднос'.Romantika je skup programiranih emocija i težnji. Međusobna spoznaja između dvoje je pravi odnos Reći da je moćna je emocija ne činjenica.