dudavuda2006
Aktivan član
- Poruka
- 1.386
eh, i mene, ti što se pozivaju na tu izreku su oni koje je pregazilo vreme, posebno u krevetu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hocu. Hvala ti na rijecimaSend "Going In Circles" Ringtone to your Cell
Going in circles, don't really know
Where I have come from, where I will go
You say that you love me, and maybe you do
There's nothing that matters or anything new I've been through a million trips in the night
Living with shadows, looking for light
And passing the faces, how lonely they seem
Looking for traces of yesterdays dream
Going in circles, been here before
Never expected anything more
Might die tomorrow, I might go to Spain
Dumb to the sorrow, numb to the pain
Circles.
Going in circles.
Circles.
Izvoli ... a pevusi sam...![]()
Nasmejao si me![]()
Mislim da bi se mogli testiratieh, i mene, ti što se pozivaju na tu izreku su oni koje je pregazilo vreme, posebno u krevetu...
Ne znam za ostale, ali Čizmice - hvala, ali ne hvala, Kad budem rešila da postanem nervernica, brakolomnica - testiraću piletinu. Kažu zdrava je![]()
uf sto sam poludeo zbog auta. to ti je kad ti svaki majstor priucen. to sve treba lopatom ! grrrrrrrrrr
retardi !
Zar te ne mrzi da nekog mladog junosu poducavas svemu sto treba.
Oni obicno pri prvom dodiru zabalave i nema nista od onog na sto ti mislis.
Ja nebih imao zivaca. Zato nikad nista ispod 18.
Na sva pitanja odgovor je - ne, ne mrzi me, netačno da zabalave itd. i sl. ovo boldovano, ipak prihvatam![]()
Zabalave i te kako...Na sva pitanja odgovor je - ne, ne mrzi me, netačno da zabalave itd. i sl. ovo boldovano, ipak prihvatam![]()
Slatka je danasnja muska piletina,slazes li se .![]()
AloZabalave i te kako...
znam po sebi. Kada bi me neka starija teta dotakla odmah bi erektirao i zabalavio.
Sada je malo drugacije
Ja se slazem !
Ove matore mogu jedino u supu.
Slatka je danasnja muska piletina,slazes li se .![]()
Šta da ti kažem sestro slatka sem da se više ni ne sećam. Poslednju piletinu sam motala tamo negde 2004i bila je
Čizmice nema pojma o čem priča i ne razume da za dame važe malo drugačija pravila...
Šta da ti kažem sestro slatka sem da se više ni ne sećam. Poslednju piletinu sam motala tamo negde 2004i bila je
Čizmice nema pojma o čem priča i ne razume da za dame važe malo drugačija pravila...