- Poruka
- 55.959
Dobar dan svima 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

izem ti kafanu kad jos od tri sata niko nije usao u nju...a i ovi sto su svracali svi pobegli...nema covek kome da kaze ni dobro vece,nema ni konobara...auuuu da nije neko podmetnuo petardu unutra pa se svi efakuisali 

udjem opet u kafanu i vidim mene i to dvostruko 
i sad bi trebalo kao da kazem...dobro vece JA,kako smo...dobro smo,onda da nekvarimo
ma mora da sam pijan ili mozda malo lud ili zbirno 
a posle cu da pevam...sve sam pare spisko kod Mitternachtsträumer u disko 
E ovaj gazda od kafanu...Mitternachtsträumer ...valjda se tako zove,ima nacisto da bankrotira....pa zar ja da je odrzavam i izdrzavama posle cu da pevam...sve sam pare spisko kod Mitternachtsträumer u disko
![]()

Pijuuuuuuuuuuuuuuuu SofronijePijuuuuuuuuuuuuuuuu Sofronije
vidim cetiri sebe i jednu cicos-macos-pilence
ebote to je ukupno sedmoro i ja znaci vec nas ima osam...mozemo da igramo fudbal na male golice,samo nam jos fali sudija 
Oho cini mi se da sam video cica-macu prerusenu u pilence vidi pilenceeeeeeeee ili mozda obrnuto ili mi se mozda samo ucinilo...poceo sam da haluciniramvidim cetiri sebe i jednu cicos-macos-pilence
ebote to je ukupno sedmoro i ja znaci vec nas ima osam...mozemo da igramo fudbal na male golice,samo nam jos fali sudija
![]()

Nigde nikog...

Veselo kod tebe![]()
a sta ima kod tebe