MuskoSamBre
Iskusan
- Poruka
- 5.530
čekaj malo: umeš ili jesi?
![]()
Jos uvek sam dovoljno mlad da mogu i vec sasvim dovoljno iskusan da znam...znaci umem

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
čekaj malo: umeš ili jesi?
![]()
Jos uvek sam dovoljno mlad da mogu i vec sasvim dovoljno iskusan da znam...znaci umem![]()
Gde ste nestali?
Tu sam ja sve vreme i razmišljam da te pitam na osnovu čega misliš da nije tačno da žene više uzimaju bensendine od muškaraca.
Samo želim da razmenimo mišljenje![]()
Pretpostavljam da je ono-umem
znacilo da umes da budes romantican ali da nisi bas uvek.
Gresim?
gadan deda rasteš - opasan si
A, ok.
Znas kako, mozda u nekom neznatno vecem br. uzimaju zene, ali generalno se danas u Srbiji bensedin pije na kg i to naravno![]()
na svoju ruku i bez propisane terapije.
Muskarci i kad koriste bensedin oni to vesto kriju sto ima veze sa sredinom u kojoj zivimo jer smatraju da ako pokazu slabost da su automatski slabici.
Zene se, na kraju krajeva, mnogo cesce obracaju za strucnu psihijatrijsku pomoc.
Da, ima još nešto - muškarci će kanalisati problem ili blagorečeno odložiti ga na neki način....
Postoji i neverovatna istina da su muškarci spremniji da preduzmu neku od zdravih i praktičnih metoda da reše problem, dok su žene nekako sklone da potiskuju i pokažu slabost (dozvoljeno im je balkanskim mentalitetom) i vrše pritisak na svog muškarca/muža ili okolinu sa kojom žive. Naravno ima jakih i spremnih žena da se izbore - samim tim: čast izuzetcima, zato sam tamo to i naglasila. Ok?
U suštini kapiramo se.
Neću tamo da se raspravljam - izlišno je, a nema zarade![]()
odoh i ja...laka vam noc !
good past morning, evo me jaa![]()
De si zebrice
Moze neko posluzenje?![]()