Skupštinska kafana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nemam shta posebno da ti kazhem, osim recimo da u shiroj blizini Zelenog Venca postoji i Zagrebachka ulica, a siguran sam da negde postoji i Varazhdinska, na Vozhdovcu ako se ne varam.

za Zagrebačku nisam primetio da bi bila tako blizu Zelenog Venca:think:....a za Varaždinsku ulicu u Beogradu znam točno gde je...al nisam išao jer je na kraju grada:(....skroz negde na južnoj periferiji :sad2: da ne kažem u nekoj pripi2dini kraj Beograda:mrgreen:;)

za Zagrebačku nisam primetio da bi bila tako blizu Zelenog Venca:think:....a za Varaždinsku ulicu u Beogradu znam točno gde je...al nisam išao jer je na kraju grada:(....skroz negde na južnoj periferiji :sad2: da ne kažem u nekoj pripi2dini kraj Beograda:mrgreen:;)

Zagrebachka je blizu vazdushne linije. Varazhdinska je u Resniku, sad sam pogledao mapu. Tamo nema ni vode. :hahaha: Na Vozhdovcu je BJELOVARSKA, pa sam pomeshao.

Nego, da li ima u Varazhdinu Batajnichka ili bar Beogradska?

Zagrebachka je blizu vazdushne linije. Varazhdinska je u Resniku, sad sam pogledao mapu. Tamo nema ni vode. :hahaha: Na Vozhdovcu je BJELOVARSKA, pa sam pomeshao.

Nego, da li ima u Varazhdinu Batajnichka ili bar Beogradska?

pa nema toliko ulica ko u Beogradu :lol:;):cool:

a s obzirom da ste "varaždinki" dali ulici koja nema ni vodu...onda nećete ni da dobijete u Varaždinu nijednu :p;):D

Đe si Mitern bolan!!!:zaljubljena:
E sad nam valja biti dobar s gazdom;)
Treba li ti nova sekretarica, a?:telefon:

ne:idea::arrow:

treba nam kaFanska pevačica :;):lol:

unknown_singer.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back