medved_bg
Elita
- Poruka
- 15.540
Jes', kao standardna procedura, a Dača nam se još nije povratio od šoka...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

...EEEEEEE..tako Vec moze..meni...jednu turknju..malu..crnu..sa šlagom...za početak...
..kasnije cemo.piletniu na ražanj..
Nemam shta posebno da ti kazhem, osim recimo da u shiroj blizini Zelenog Venca postoji i Zagrebachka ulica, a siguran sam da negde postoji i Varazhdinska, na Vozhdovcu ako se ne varam.

..a trebalo bi....Da ti ne bude muka od tih specijaliteta?![]()
Nije provokacija, teme sa velikim brojem postova se menjaju. Standardna procedura.
I što smo se mi onda trudili da imamo najveći broj postova?
Šta sad da radi Iwo sa njegovih hiljadu postova?![]()
Jes', kao standardna procedura, a Dača nam se još nije povratio od šoka...![]()

Nemam shta posebno da ti kazhem, osim recimo da u shiroj blizini Zelenog Venca postoji i Zagrebachka ulica, a siguran sam da negde postoji i Varazhdinska, na Vozhdovcu ako se ne varam.
....a za Varaždinsku ulicu u Beogradu znam točno gde je...al nisam išao jer je na kraju grada
....skroz negde na južnoj periferiji
da ne kažem u nekoj pripi2dini kraj Beograda
..cudi me da nema Osiječka.....a trebalo bi....

@lsecret
....gde si ..sta se desavalo..nema te...
..idem pučanstvo...čeka ekipa...
...ujutro ..navratim..da vidim..sta se desavalo..adiooooooooo..
za Zagrebačku nisam primetio da bi bila tako blizu Zelenog Venca....a za Varaždinsku ulicu u Beogradu znam točno gde je...al nisam išao jer je na kraju grada
....skroz negde na južnoj periferiji
da ne kažem u nekoj pripi2dini kraj Beograda
![]()
Na Vozhdovcu je BJELOVARSKA, pa sam pomeshao.Zagrebachka je blizu vazdushne linije. Varazhdinska je u Resniku, sad sam pogledao mapu. Tamo nema ni vode.Na Vozhdovcu je BJELOVARSKA, pa sam pomeshao.
Nego, da li ima u Varazhdinu Batajnichka ili bar Beogradska?

Jes', kao standardna procedura, a Dača nam se još nije povratio od šoka...![]()

..cudi me da nema Osiječka.....a trebalo bi....

Stara kafana je poslovala sa gubicima, pa se otvara nova. Sve isto, samo sam sad ja gazda
![]()

Đe si Mitern bolan!!!
E sad nam valja biti dobar s gazdom
Treba li ti nova sekretarica, a?![]()