скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
onakav aparat a on slika padobrance umesto avion ribe???

Nemam ni živaca ni empatije za ljudsko slikavanje, plus se slabo plaća, ima polivača koliko hoćeš. Sat vremena portretisanja neke cice+post-produkcija, max 40-50 evra. Sat vremena slikanja skokova 250 evra+postprodukcija 50 evra po satu. Za balon još dogovaram, ali neće ići ispod 150.

Recimo AU nije bila neka demokratska zemlja po današnjim merilima , čak ni za ono vreme al je bila država u punom smislu te reči ,postojao je svest o ulozi države i javnom interesu .
Zato je dovoljno da pogledamo samo sve vojvodjanske gradove ne moramo dalje ići ,od Sente ,Zemuna do Pančeva i NSa u centru svih je najdominatnija i najmonumentalnioja gradjavina gradska kuća -magistrat u kojoj je obično bio i sud , što nije samo iz praktičnih razloga nego i simboličkih, da podseti sve gradjane o njihovim pravima i obavezama ,uliva sigurnost pravne države ,a u isto vreme i nepovredivi autonomni status slobodnih kraljevskih gradova i njihovih gradjana . Ja u Beogradu ni ne znam gde je Gradska kuća i da li postoji ili u Nišu ,Kragujevcu , naravno ne računam one podignute ili prenamenjene posle rata kao recimo Stari Dvor ,a pre rata je uprava grada bila u Glavnjači na saadašnjem Studentskom trgu koja je inače isključivo po zlu pamćena , jednostavno u ostatku Srbije te tradicije i institucije nisu baš ukorenjene i ono što je formirano je išlo stihijski ,navrat nanos što se kaže .

dobro, to je kod odgovornih naroda koji misle i na sebe i na budućnost svoje dece bez onog "jel mene neko pitao nešto, ko ga j nek se sam snalazi"
Medjutim na srBskim magistratima -opštinama i sudovima stoji VAŽNO OBAVEŠTENJE da se u zgradu ne može ulaziti u najlonkama ili minićima

i to nije postavljeno zbog klijenata, već više kao podsetnik za zaposlene radodajke koje su preko genitalija i malo brisanja usta došle do posla i nastavljaju ga u istom nemoralnom stilu

Sa druge strane - BANKA nema pravo da od mene traži večernju toaletu kad ulazim u istu jer sam njen deponent
a to glupi ljudi ne znaju - ako su moje pare kod njih onda mogu kao muško i po odobrenom i važećem zakonu da šetam u čistom donjem vešu PO SVOJE PARE

Za pozorište već treba večernja toaleta... ako znate šta je pozorište

ETO DOKLE SMO STIGLI ne prave razliku kako se ulazi u Sud a kako u Banku

Poslednja izmena:
Nemam ni živaca ni empatije za ljudsko slikavanje, plus se slabo plaća, ima polivača koliko hoćeš. Sat vremena portretisanja neke cice+post-produkcija, max 40-50 evra. Sat vremena slikanja skokova 250 evra+postprodukcija 50 evra po satu. Za balon još dogovaram, ali neće ići ispod 150.

Nikon je keva..samo ga odrzavaj,da redovno menjas ulje i nemoj da te vidim na nekim dzombama .. :D

zajebimo i sudstvo i zdravstvo i policiju i školstvo... sve to sjebano i u moralnom sunovratu

hajde da pogledamo jedan drugi stub države...

SOCIJALNO

tamo se ili javljaju neradnici ili zaposleni sami sebi prave socijalna primanja lažiranjem dokumentacije
u komunizmu je ovo drugačije funkcionisalo ALI JE BILO SRAMOTA JAVITI SE PO POMOĆ

danas, za razliku od EU kojoj težimo, evo uvodimo zabranu pušenja na javnim mestima kao dokaz da smo postojani u želji,
mi ne primenjujemo metode SOCIJALNOG DAVANJA DRŽAVE UGROŽENIM GRADJANIMA

Mislite da u Nemačku nekog bole kuratz dal imate stan ili zaposlenu ženu ako ste se javili na socijalnu pomoć?
Ima država da vam pomogne da stanete malo na noge, da se snadjetei opasuljite.... 6 meseci...
Ako nemate stan država će vam obezbediti privremeni smeštaj

OVDE?
Možeš da crkneš ako si vlasnik šupe posle ostavinske

Poslednja izmena:
Recimo AU nije bila neka demokratska zemlja po današnjim merilima , čak ni za ono vreme al je bila država u punom smislu te reči ,postojao je svest o ulozi države i javnom interesu .
Zato je dovoljno da pogledamo samo sve vojvodjanske gradove ne moramo dalje ići ,od Sente ,Zemuna do Pančeva i NSa u centru svih je najdominatnija i najmonumentalnioja gradjavina gradska kuća -magistrat u kojoj je obično bio i sud , što nije samo iz praktičnih razloga nego i simboličkih, da podseti sve gradjane o njihovim pravima i obavezama ,uliva sigurnost pravne države ,a u isto vreme i nepovredivi autonomni status slobodnih kraljevskih gradova i njihovih gradjana . Ja u Beogradu ni ne znam gde je Gradska kuća i da li postoji ili u Nišu ,Kragujevcu , naravno ne računam one podignute ili prenamenjene posle rata kao recimo Stari Dvor ,a pre rata je uprava grada bila u Glavnjači na saadašnjem Studentskom trgu koja je inače isključivo po zlu pamćena , jednostavno u ostatku Srbije te tradicije i institucije nisu baš ukorenjene i ono što je formirano je išlo stihijski ,navrat nanos što se kaže .

да Пиколомини није умро од колере, и нас би можда сунце огрејало. али ето.. њему споменик нисмо подигли, а подигли смо оном крвопији везиру Соколовићу.

Nikon je keva..samo ga odrzavaj,da redovno menjas ulje i nemoj da te vidim na nekim dzombama .. :D

Taj je za džombe i napravljen. Na slici je D3 doduše, ali ista izdržljivost za nemoguće uslove.

Nikon-D3s-torture-test-5.jpg

Можда грешим али мислим да не постоји београдска градска кућа. Вероватно пар канцеларија у некој анонимној сивој зградурини.

Аустроугарска је била једина озбиљна држава на Балкану од пада Византије у петнаестом веку.

Nemoj ti tu meni PREKO AZIJE NA TERAZIJE i MUDA VALCER

zajebi AU nekad, ajmo NJEMAČKA DANAS

lepo odovori: KAKO TO U NJEMAČKOJ MOŽEŠ DA DOBIJAŠ SOCIJALNU POMOĆ OD DRŽAVE IAKO TI ŽENA ZAPOSLENA I ŽIVITE U GAJBI
a u Beogradu uzurpiranom prekodrinskom pameću zaposlenoj na geografsko poznanstvo - ne može?

a svi oni preko Drine bili u Njemačku, i rado se pozivaju na taj zakon... čim se stvore uslovi daju otkaz i trče na socijalno...

- - - - - - - - - -

ZNAČI REČ JE LJUDSKOM FAKTORU

OLOŠ FAKTORU

ne pomažu tu političke discipline ni floskule...
jer OLOŠ nauči pesmicu za proveru znanja ali ga ne proveravaju samo u jednom - DA LI ĆE DA NASTAVI KAO BAZNI OLOŠ

ZNATE LI KOLIKO JE NOVCA EU POSLALA OD 5-og OKTOBRA SRBIMA BILO SOCIJALNO UGROŽENIMA BILO ZA PORODILJE?
JEL ZNATE KO JE TO UKRAO?

a da je samo to... o zdravstvu da ne govorim ko ima pravo na koju operaciju plus Srbiju ne košta ništa...

ŠTA JE URADILA SRBIJA?
ZABRANJENO PUŠENJE NA ZATVORENIM MESTIMA

Poslednja izmena:
Kako je krenulo uskoro će biti 20000 postova
I onda Proćko otvara novu mehanu:heart:
"Kod rasejanog političara"
Gde sme da se puši

Otvaranje odloženo dok se ne istrese sva gorčina nastala kao rezultat naših iluzija i mogućnosti te namera i stanja
Navalili danas da spašavaju državu na plus 53 a sve pokradeno
Sin majci uzima od penzije, ćerka se u liftu presvlači...

Kad bi trećina skupštine ovako skakala ko forumaši danas - ne bi bilo nezaposlenih za početak

- - - - - - - - - -

ej bre ni crkva više ne zaskače na Bibliju koliko smo otišli u krasni

Poslednja izmena:
Otvaranje odloženo dok se ne istrese sva gorčina
Navalili danas da spašavaju državu na plus 53

Kad bi trećina skupštine ovako skakala - ne bi bilo nezaposlenih za početak

Gorčina se regeneriše preko noći
To nikad neće prestati
Ko Hidri kad odsečeš glavu a narastu dve nove
Tako Proki otvaraj ti kahvanu jer znaš ono o čaši meda i čaši žuči
A meni je na ovom paklu i otrov ispario
Mada me je danas muž kad sam nešto zasiktala pozdravio sa Javol oberštrumfirer!

Poslednja izmena:
Otvaranje odloženo dok se ne istrese sva gorčina nastala kao rezultat naših iluzija i mogućnosti te namera
Navalili danas da spašavaju državu na plus 53 a sve pokradeno
Sin majci uzima od penzije, ćerka se u liftu presvlači...

Kad bi trećina skupštine ovako skakala - ne bi bilo nezaposlenih za početak

Јави кад хоћеш да затворимо ову, једва се изборих да ја будем та која ће да затвори ову и залепи нову, не бих то да пропустим! :lol:

- - - - - - - - - -

Gorčina se regeneriše preko noći
To nikad neće prestati
Ko Hidri kad odsečeš glavu a narastu dve nove
Tako Proki otvaraj ti kahvanu jer znaš ono o čaši meda i čaši žuči
A meni je na ovom paklu i otrov ispario
Mada me je danas muž kad sam nešto zasiktala pozdravio sa Javol oberštrumfirer!

:lol:

Јави кад хоћеш да затворимо ову, једва се изборих да ја будем та која ће да затвори ову и залепи нову, не бих то да пропустим! :lol:

moram da kontaktiram odredjenu gospodu od otmeni manikiri
dal će da završimo ovo proseravanje ovde i počnemo ljubav iz početka
ili čekaju komentar broj 2 da kažu kako je Tito specijalno njih zajebo, ciljano i oranizovano dok penziju ne vraćaju

- - - - - - - - - -

:lol:

Ume on da mi tepa i Rosa (od rospija)i aždaha i žena zmaj:rumenko:
Al kaže da bi bilo dosadno da sam sva smerna i tutumrak

a kad ne uspeju da nešto izjajarišu za pare onda ih neki komunista zajebo

- - - - - - - - - -

Čekaj malo
do 20.000 komentara ima još 400 i kusur

a prekosutra temperaturno osveženje i normalizacija

mogli bi da povežemo ta dva momenta baš kao Američki Bankari

Inače nema gorih satanista od gejmera - DAJ BRATE JEDAN ŽIVOT :lol:

Pa tih 500 postova će brzo da se napabirči