скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ја нисам ниједном употребила термин ''издао'' већ све време говорим да се водила неразумна политика и политика неразумевања ситуације и околности.
Довољно је што није схватио значај пада берлинског зида. И што није разумео народ ком је припадао.
Ако хоћеш да будеш српски лидер, онда мораш да разумеш и отвореног јужњака и оног затвореног са најзападније коте. Ми нисмо монолитан народ и хвала богу на томе!
Међутим, то онима из племенских савеза Васоја није јасно ни дан данас.

Мени нико од Срба не смета. Баш нико. Али ми јако смета локал патриотизам који прелази у локал-идиотизам.

Koje bre nerazumevanje situacije?
Koliko imaju godina pa ne razumeju?

Ratni-staz-300x300.png

Razumeju oni ODLIČNO, nego jurili svoje poziicije i pare

Нисам правник али сад могу ја тебе да тужим, суд заприми тужбу и овери је печатом. То није доказ док се не заврши пресудом а пре тога се нађе довољно доказа да се уопште покрене поступак.

Не можеш да ме тужиш без основа.
Кад се подноси тужба суд прво разматра основаност тужбе.
Ако је основана, узима је у разматрање. Посебно кад су тако крупни случајеви у питању.

- - - - - - - - - -

Čim je profesorka engleskog, pa još Nišlika, sumnjiva je to fela.Ako se do sad nije pretvorila u Engleskinju kao Pobi onda ništa od nje.

Жена је сасвим ок. И нема никакве зле мисле гледе прогнаних/избеглих. Само је нико није научио о томе баш ништа, а сама није имала афинитет.

Не можеш да ме тужиш без основа.
Кад се подноси тужба суд прво разматра основаност тужбе.
Ако је основана, узима је у разматрање. Посебно кад су тако крупни случајеви у питању.

Може свако против сваког да поднесе тужбу. :lol: Да ли има основа за дизање оптужнице или одбацивање тужбе, то решава тужилаштво, суд.
Де је овај Банди кад треба да ти објасни јер мени не верујеш а то би требало да знаш.

То мора да је неко младо чељаде, које је имало несрећу да се образује у времену 'промене свести'.

Većina Srba, bar ovi iz Beograda, tamo neke 1989. godine pojma nisu imali da Srbi žive u SR Hrvatskoj. Ne samo to, već je većina mislia da su oni sami Jugosloveni, a ne Srbi. Danas vidimo ostatke takvih pogubnih ideja u ovih par forumskih udarnika.

Може свако против сваког да поднесе тужбу. :lol: Да ли има основа за дизање оптужнице или одбацивање тужбе, то решава тужилаштво, суд.
Де је овај Банди кад треба да ти објасни јер мени не верујеш а то би требало да знаш.

морају да постоје неке процесне претпоставке да би тужба била узета у разматрање. иначе ће суд да је одбаци, а да се и не упушта у оно што се тражи (тужбени захтев).

Али Сур, краљ није дао Хрватима оно што им је дала та СФРЈ.
Пази, Срби су буквално ослободили територије које су им комунисти поклонили уставом из '74.
Краљ им никад није дао границе као комунисти. Он је само поставио административне границе. Разлика је стравична!

Зато и нема смисла да се импутира нешто краљу у погледу тога, осим нонсенса о заједници словенских народа. Што јесте био ужасан промашај и жртва коју смо ми као народ требали да поднесемо.

Свеједно, то је био почетак пропасти. Да нас краљ није уједино с тим, кхм, племеном, не би дошло ни до комунизма, ни Тита, ни поделе Срба на 'четнике и партизане' (која је претходила свакој следећој подели Срба), ни устава из '74, ни пароле 'слаба Србија - јака Југославија' , ни крвавог расплета, а чисто сумњам да би дошло и до овог ср, пардон, ове 'демократије' какву имамо данас. А и ко зна шта ће нас још снаћи.

То је била погрешна одлука са далекосежним поседицама.

морају да постоје неке процесне претпоставке да би тужба била узета у разматрање. иначе ће суд да је одбаци, а да се и не упушта у оно што се тражи (тужбени захтев).

Али тужба ко тужба није доказ сама по себи.

Софија
Ја нисам ниједном употребила термин ''издао'' већ све време говорим да се водила неразумна политика и политика неразумевања ситуације и околности.
Шио ми га Ђура...
Довољно је што није схватио значај пада берлинског зида. И што није разумео народ ком је припадао.
Импутирано, а ти по инерцији "антикомунизма " мантраш ту глупост као неко јеванђеље.
Шта је требало да уради? Хајде, да чујем!
Ако хоћеш да будеш српски лидер, онда мораш да разумеш и отвореног јужњака и оног затвореног са најзападније коте. Ми нисмо монолитан народ и хвала богу на томе!
Дај предлог за таквог "јуниверзал солџера" српске политике!
Мени нико од Срба не смета.
Осим "комуниста", којих нема нигде...
Иди, бре...:lol:

Svašta se dešavalo...

Beograd pošalje helikopter za teško ranjene vojnike u RS da se hitno prebace na VMA

Svi na pisti spremni za prijem ranjenika... helikopter sleće...

Izlazi Radovan Karadžić sa suprugom da joj kupi bundu u Beograd

Helikopter kreće ponovo nazad za RS

Da, lepa je ovo priča, ali hajde to opiši mojoj drugarici koja je tih godina radila u hitnoj službi u VMA i sa heliodroma na svojim leđima prenela ko zna koliko ranjenika.

Али тужба ко тужба није доказ сама по себи.

није. тужба је врста правне заштите неког субјективног права или интереса. тужбом се увек тражи да суд нешто утврди, објави или досуди. па сад, како ти се заломи. јер наш народ добри каже - кукурузу, ***** и суду се никад не верује :lol:

Свеједно, то је био почетак пропасти. Да нас краљ није уједино с тим, кхм, племеном, не би дошло ни до комунизма, ни Тита, ни поделе Срба на 'четнике и партизане' (која је претходила свакој следећој подели Срба), ни устава из '74, ни пароле 'слаба Србија - јака Југославија' , ни крвавог расплета, а чисто сумњам да би дошло и до овог ср, пардон, ове 'демократије' какву имамо данас. А и ко зна шта ће нас још снаћи.

То је била погрешна одлука са далекосежним поседицама.

Jugoslavija je napravljena, ali i opstala. Na žalost to nije bila ista Jugoslavija, već neko crveno kopile potpuno izmenjenog sastava i granica. Ili misliš da bi se desio Ustav iz '74 da je ostala Kraljevina? Da bi se pojavio ološ poput Broza, Milke, Slobe, Đinđića, Draškovića, Šešelja...

није. тужба је врста правне заштите неког субјективног права или интереса. тужбом се увек тражи да суд нешто утврди, објави или досуди. па сад, како ти се заломи. јер наш народ добри каже - кукурузу, ***** и суду се никад не верује :lol:

:lol:

Ео, дај комшиници Софији кад дође.

761303100626771e1_gf2v1l.jpg

Перо, у Америци не може свако сваког да тужи кад му падне на памет. Њихов правосудни систем се разликује од нашег. Тужба је поднета у Чикагу, амерички адвокати воде спор.

Перо, у Америци не може свако сваког да тужи кад му падне на памет. Њихов правосудни систем се разликује од нашег. Тужба је поднета у Чикагу, амерички адвокати воде спор.

Али тужба није доказ нигде на планети.

Jugoslavija je napravljena, ali i opstala. Na žalost to nije bila ista Jugoslavija, već neko crveno kopile potpuno izmenjenog sastava i granica. Ili misliš da bi se desio Ustav iz '74 da je ostala Kraljevina? Da bi se pojavio ološ poput Broza, Milke, Slobe, Đinđića, Draškovića, Šešelja...

Да је остала Краљевина Србија, ништа од свега тога (оног што сам укратко набројала) се не би десило. Тачка.

Софија

Шио ми га Ђура...

Импутирано, а ти по инерцији "антикомунизма " мантраш ту глупост као неко јеванђеље.
Шта је требало да уради? Хајде, да чујем!

Дај предлог за таквог "јуниверзал солџера" српске политике!

Осим "комуниста", којих нема нигде...
Иди, бре...:lol:

Шта је требало да уради?

Да промени економски систем, за почетак! Да је био паметан да то уради, ем нас не би санкционисали, ем би владао 300 година. Али он то није схватао или није хтео.

Значи, падом берлинског зида је победила једна идеологија- западна. Ил' ћеш да се повинујеш, ил' да страдаш.
Ко му је дозволио да мучи цео народ јер он није хтео да изда комунизам?
Па он је чак у Русији финансирао Зјугунова кад је хтео да руши Јељцина '92. год. Кретен!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back