- Poruka
- 202.857
Marlone, pozdravio te kami. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ubila si me argumentom
kad se srusio berlinski zid i masa divljih istocnih nemaca pohrlila u obecani zapadni sa trabantima samo dileja je mogao da prica pricu o svim nemcima u jednoj drzavi jer zapadnim nemcima je brzo puko film i vremenom za svoju istocnu bracu ostavila sekundarne poslove zbog kojih su ovi popizdeli i uglas vrisnuli mi da budemo nizi ljudi... nikadzato je danas nemacka jaka jer se zna red ko gde pripada a vode najljigaviju spoljnu politiku tzv menjanja svesti kod srba da su doseljenici vazniji od starisedelaca... i zato su retardi iz bosne hrvatske kosova i cg na vlasti u srbiji da bi ubili slobodiljubivi duh shumadihe gde su nacisti pravili najvece zulumei zamenili ga poltronskim i licemernim ljigavcima sto smo ih uvezli iz hrvatske bosne i sa kosova.

Све што ти се не свиђа није аргумент.![]()

eee sofka... sta mislis ko deli na ulicama berlina one proruske letke i pamflete... jel su zapadni a, ili su iz lajpciga, drezdena i da ne nabrajam...eo nek ti prorok elaborira sto je fk lajpcig danas to sto jeste i kolko je politika tu umesala svoje prste...njih na silu hoce da asimiliraju da budu drugorazredni podilalzeci im na nivou plebs zabave miliona a nas hoce da rasloje namecuci nam tudje kulturne sadrzaje i demografske lazi da bi nas napravili robljem dodjosa... sve ono sto crnogorcine ovde rade od 1945 naovamo... na papir sve funkcije pa da vidimo ko je odakle ko ima vise pasosa pa ima da se krstite ko trojeruchica.
papa
vidimo se nocas drustvo... volem vas sve sa vasim manama i licemerjem pa cak i drugosrbijance, al cu vam popijem mozak dok ne pocnete da se ponasate kao pravi srbi.
ko je branio srbina iz hrvatske da ostanu tamo jer su mnogi ostali...jel im hrvatska garantovala javno sve slobode ako priznaju da postuju drzavu hrvatsku... a oni psuju i ebu im mater pa na traktor pa u bg gde postuju drzavu srbiju isto ko sto su postovali hrvatsku...a cim su dobili mogucnost da imaju i hrvatsko drzavljanstvo trk u kneza milosa gde se tuku preko reda ko ce pre da udje... kako se to zove a?
- - - - - - - - - -
pa iz srbije izadju sa srpskom soskom jer su jel srbi a u austriju nemacku italiju belgiju ulaze ko hrvati... srbi a? koji bi to sumadinac uradio a?
Зато што их нема.o sumadincima ne znam viceve![]()
); и опет- није генерализација, већ врло честа појава.
Ако имаш добар Вај фај, јави се са Марса...A kisa pada , dosadna kisa , poplave nam pravi.
ma nek ide sve u tri lepe materine.
vrcem se ja na mars, tamo nema zime ..
Ако имаш добар Вај фај, јави се са Марса...
sta fali kamiju... covek ima barem neki stav za razliku od polivine vas koji samo mantrate ko babe

ko je branio srbina iz hrvatske da ostanu tamo jer su mnogi ostali...jel im hrvatska garantovala javno sve slobode ako priznaju da postuju drzavu hrvatsku... a oni psuju i ebu im mater pa na traktor pa u bg gde postuju drzavu srbiju isto ko sto su postovali hrvatsku...a cim su dobili mogucnost da imaju i hrvatsko drzavljanstvo trk u kneza milosa gde se tuku preko reda ko ce pre da udje... kako se to zove a?
- - - - - - - - - -
pa iz srbije izadju sa srpskom soskom jer su jel srbi a u austriju nemacku italiju belgiju ulaze ko hrvati... srbi a? koji bi to sumadinac uradio a?

Ima kami jednu izreku...
- - - - - - - - - -
Pa da, Srbi su hteli da izbrišu Šumadince iz ustava SFRJ, a i ne znam koliko su Šumadinaca Srbi izbacili sa posla, pretukli ih, pratili im telefonske razgovore, a koliko su ih ubili. Nego, koliko je Šumadinaca završilo u konc logorima koje su Srbi napravili za njih?
Marlone, ima kami jednu poruku, javi mu se.![]()
Зато што их нема.
Индикативно.
Добар дан...
možemo mi ovde da ispisujemo na koje načine se dovijala i dovija promućurnija sirotinja
možemo da razglabamo ko su sve osnivači HDZ-a ili još gore NDH, neće prijati
Ne smemo zaboraviti stradale u bestijalnim mukama na koje čak i Nemci kolutaju očima
jedino mogu da kažem da je postojala spremost većine najvažnijih SFRJ oficira (i po nacionalnostima i po republikama)
DA SE SLOVENIJA SRAVNI SA ZEMLJOM U ROKU OD TRI DANA ZBOG UBISTVA MLADIĆA KOJI SU SE PREDALI T.O. SLOVENIJE
a da se pohapse pojedina govna iz Hrvatske, Srbije i BiH, spiskovi sa adresama i potencijalnim adresama za skrivanje...
... do toga nije došlo, ujak mi se razočaran povukao u penziju.
ako Prorok kaže da si ti Odabrani, ima da sadžgam i Matrix i onog ko ga izmisli
- - - - - - - - - -
On je postavio pitanje
On je Odabrani
- - - - - - - - - -
isto su me pitale stotine i stotine hiljada onih što su trebali da jesu
http://novi.ba/clanak/121019/nista-...snovao-hrvatsku-demokratsku-zajednicu-hdz-bih

kami ti ne izlazi uz glave, a gde ti je usao to samo ti znas
liberaran si pre podne a konzerviran po podne... jel ti u familiji bilo onih sa dve kape, a licemeru?
dosla kolinda i grli se sa vuckom i dogovaraju na uzvratnoj poseti u zagrebu kako da vrate izbegle u postojbinu im njihovu tako da nece biti vise dva drzavljanstva
- - - - - - - - - -
zbog ozbiljnosti i straha od shumadinaca svapska stoka je i streljala decu u kragujevcu
- - - - - - - - - -
da su zavrsili za tri dana ne bi rifke imo ovaku penziju
- - - - - - - - - -
sad me podseti na plavku iz nata goscu- vucka koja rece da nato nikad ne ide silom![]()
ovo je vec visi nivo u odnosu na one naprednjake na terazijama
![]()
cuj refer nema pemziju
on ima Soliter.
Прво, није лепо стоку поредити са зверима која су извела један од злочина који се не могу опростити. Стока је корисна.zbog ozbiljnosti i straha od shumadinaca svapska stoka je i streljala decu u kragujevcu
krajisnici il kosovari u velikom gradu?
- - - - - - - - - -
soliter mu utero kami
Прво, није лепо стоку поредити са зверима која су извела један од злочина који се не могу опростити. Стока је корисна.
Друго- Шумадинци су махом озбиљни, вредни и поштени људи, који не воле фукарлук и мување. На то су екстремно нетолерантни.
Духовити јесу- ено оног мангупа Белог; али, у шумадинском хумору је увек доза опомене...
Прво, није лепо стоку поредити са зверима која су извела један од злочина који се не могу опростити. Стока је корисна.
Друго- Шумадинци су махом озбиљни, вредни и поштени људи, који не воле фукарлук и мување. На то су екстремно нетолерантни.
Духовити јесу- ено оног мангупа Белог; али, у шумадинском хумору је увек доза опомене...
i samo da se ne zaboravi
Tko je isao od kuca do kuca i tko je obelezio stanare da su simpatizeri komunista.
I tko je i odveo mladez , 5/3 iz uciona i sproveli do baraka a kasnije i odvedeni pred fasisticke cevi.