скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U zaborav jedino ako nije trauma.Nadam se da nije.Ako jeste nadam se da nije veća od njihove?
Dosta postova sam pročitao na temu kako su ovi Srbi dobri,ovi loši itd.Meni je to iskreno kao velikom putniku smiješno.
Toliko od mene pa da završimo ovu polemiku.

zavrsavamo... dobio si od sumadije dosta a nista i nicim nisi uzvratio... barem si imao tolko dostojanstva da priznas da smo ljudi otvorenog srca a to postujem

pa da :lol: budimo prvo ljudi a onda srbi.. jel ti tako bio i sa mudzana prvo covek a onda srbin il ste na korzou isli suprotnom stranom :lol:

provincijske navike bosne ne mozes pretopiti u sumadiju po svojim uzansima morala i cestitosti...opet pricas da imas druga devojku a ja te pitam sta si ti ucinio za nekog sumadinca... jer bi zaginuo za nekoga odavde bez razmisljanja ko sto su odavde isli u krajinu i bosnu i ginuli za vas a vi bezali od rata ovde na sigurno

Da znaš išta o vjeri kao što ne znaš ne bi pljuvao po patrijarhu Pavlu i njegovoj poruci.
Mali nemoj meni o ratu da pričaš nisi mi dorastao,nema potrebe da te brukam javno.Skontaj se malo,niko te ne napada.Popij tabletu.

Poslednja izmena:
ti si barem obrazovan hrvat i inspirises

такви су најопаснији.

- - - - - - - - - -

da znas sta je izvoriste znao bi sta je mudrost i ikona koja nije bilo koja vec sveta petka a o kojoj znas samo tolko da je nazivas bogorodicom... kakva ti je vera takva ti je iskrenost jer jos nisi idgovorio sta si ti ucinio za nekoga odavde a pricas sta su ovi odavde ucinili za tebe...

како Св. Петку зову у Далмацији?

poenta... zaboravimo, svi smo srbi... do prve prilike kad cemo da kazemo kako nismo kao vi vec bolji... to je njihova logika... to slusam kroz poglede i nezgovoreno svaki put kad sam sa njima

A šta je tvoja poenta?Krajne je malograđanski etiketirati ljude po geografiji,da si izašao malo dalje iz svoje palanke shvatio bi koliko si smiješan i uskogrudan.

sta mislite sutra da se zapuca na kosovu dal bi kosovari isli dole ili gurali sumadijsku decu u pokolj....il srpska da zarati...a da cujem?

Kao i uvek i svuda, jedan broj bi pobegao, jedan broj bi otišao, bez obzira odakle su. Posle svih ovih suđenja i isporučivanja naših oficira, a bez kazne ijednom teroristi (iz Slovenije, Hrvatske, BiH i KiM) broj pobeglih bi sigurno bio veći.

Da znaš išta o vjeri kao što ne znaš ne bi pljuvao po patrijarhu Pavlu i njegovoj poruci.
Mali nemoj meni o ratu da pričaš nisi mi dorastao,nema potrebe da te brukam javno,Skontaj se malo,niko te ne napada.Popij tabletu.
ti ces meni o svecu da pricas :lol:

ko sto rekoh bosna kad izrodi **** od coveka il zene to se pokaze ko ba dlanu... starijise secaju koji su modovi bili najogavniji likovi ovog foruma a sta su radili posebna je prica.

kad imas priznanje spc za umetnicki doprinos srpskoj istoriji sa potpisom sveca cije ime tako olako uzimas u usta mozes da budes sagovornik... ovime si pokazao kolika si ljiga kao i vecina tvojih sunarodnika

SaWo će da se pošteno obreže, pusti bradu i kupi moderan opasač... čim se uda za Džega/u. :mrgreen:

- - - - - - - - - -

ti ces meni o svecu da pricas :lol:

ko sto rekoh bosna kad izrodi **** od coveka il zene to se pokaze ko ba dlanu... starijise secaju koji su modovi bili najogavniji likovi ovog foruma a sta su radili posebna je prica.

kad imas priznanje spc za umetnicki doprinos srpskoj istiriji sa potpisom sveca cihe ime tako olako uzimas u usta mozes da budes ssgovornik... ovime si pokazao kolika si ljiga kao i vecina tvojih sunarodnika

Njegovi sunarodnici su Srbi, znači ti i ja. :sad2:

Kao i uvek i svuda, jedan broj bi pobegao, jedan broj bi otišao, bez obzira odakle su. Posle svih ovih suđenja i isporučivanja naših oficira, a bez kazne ijednom teroristi (iz Slovenije, Hrvatske, BiH i KiM) broj pobeglih bi sigurno bio veći.

1kosovar na 1000 sumadinaca... to je cifra... u hrvatsku ne bi ni 1 ali kad bi se ovde zapucalo a hrvatska bila spremna da ih primi otrcali bi... cuj otrcali odleteli sve pevajuci... zato i cuvaju pasose da bi mogli da rade ubeu i predstavljaju se kao hrvati...ne znam koja ljiga mozes biti da se izdajes za nekoga ko ti je klao pretke zbog par hiljada evra... oni su srbi ko sto sam ja kinez

Poslednja izmena:
zavrsavamo... dobio si od sumadije dosta a nista i nicim nisi uzvratio... barem si imao tolko dostojanstva da priznas da smo ljudi otvorenog srca a to postujem

Ne,pišeš gluposti i uopšte ne možeš dohakati o čemu pišem.I ne moraš,ne krivim te.Kakva šumadija,o čemu ti?
Ako već insistiraš od Srbije i RS sam dobio *urac,a sve sam im dao,mladost,najbolje godine u rovu.
Ali srce mi je i dalje čisto i ne nosim ni približno mržnje kao ti sa ikonom(moja ikona je sa zelenom pozadinom-Sveta Petka),koju sam inače posjećivao često na Kalemegdanu)

1kosovar na 1000 sumadinaca... to je cifra... u hrvatsku ne bi ni 1 ali kad bi se ovde zapucalo a hrvatska bila spremna da ih primi otrcali bi... cuj otrcali odletelu sve pevajuci

Verovatno, ali to ne znamo. Prošli su ono dosta ratova, nisam siguran da bi opet voleli.

- - - - - - - - - -

другари, на овој теми је забрањено вређање осталих корисника. допуштено је само вређање модератора :lol:

SaWo... Aleksandre!

Ja sam Srbin, kao i svi ostali moji Srbi, iz Srbije, RS ili RSK, ili bilo odakle iz sveta. Možemo da budemo dobri ili loši, ali smo Srbi. A dosta je loših među nama, najviše zbog loše atmosfere u kojoj su rođeni, rasli, školovani i primali moralne norme. Tako je ovih poslednjih 70 godina.

Рече човек који дели Србе на грбаве и крезубе. Ал' добро, кад ОН дели Србе и пљује по њима, онда је то у реду... :lol:

Рече човек који дели Србе на грбаве и крезубе. Ал' добро, кад ОН дели Србе и пљује по њима, онда је то у реду... :lol:

Ako pročitaš ceo moj post, videćeš da piše: "Možemo da budemo dobri ili loši, ali smo Srbi." Tu sam pomenuo i krezube grbavce. Čaqk sam i objasnio zašto je tako.
Probaj jednom da ne trčiš pred rudu, već pročitaj šta je napisano. Ako ne kapiraš šta sam napisao, imaš PP, draga, pa pitaj. ;)

Ne,pišeš gluposti i uopšte ne možeš dohakati o čemu pišem.I ne moraš,ne krivim te.Kakva šumadija,o čemu ti?
Ako već insistiraš od Srbije i RS sam dobio *urac,a sve sam im dao,mladost,najbolje godine u rovu.
Ali srce mi je i dalje čisto i ne nosim ni približno mržnje kao ti sa ikonom(moja ikona je sa zelenom pozadinom-Sveta Petka),koju sam inače posjećivao često na Kalemegdanu)

ja tebe ne treba da doakavam vec ti trebas mene posto sam ja starosedeoc a ti si dodjos a kad si u gostima onda barem budi pristojan i ne uzimaj pokojnog patrijarha tako u usta jer ne znas o cemu pricas

Ako pročitaš ceo moj post, videćeš da piše: "Možemo da budemo dobri ili loši, ali smo Srbi." Tu sam pomenuo i krezube grbavce. Čaqk sam i objasnio zašto je tako.
Probaj jednom da ne trčiš pred rudu, već pročitaj šta je napisano. Ako ne kapiraš šta sam napisao, imaš PP, draga, pa pitaj. ;)

tebe i ker da ujede otrovao bi se gluposcu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back