скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A , e da mi ti nijesi reka , Ja ne bih ni znao gde je drzava Benin.

neg , ima se projekata , koji se i placaju

a ti i imas i znanja , koje se i mogu i iskoristiti da se zaradi.

mislim ne kao recimo ulicni fotograf.

ne i narocito ,onijeha koji putem interneta , polazu i dobijaju certifikate da su sada ..

pravi fotografi.

Ti sertifikati se ne dobijaju preko neta, nego se dobijaju na odnosu pokazanog rada. Ne služe ničemu, a pogotovo ne zarađivanju, već samo dobijanju satisfakcije da neki tamo ljudi sa 30+godina staža u fotografiji, koji su radili za mrske zapadnjačke stvari kao što su Magnum Photo, NY Times, Washington post i slične, kažu da eto i ja znam ponešto.
Dobro, služe i tome da sa pravom mogu da argumentovano popljujem katastrofalne snapšotove kojima smaraš forum.

Nisam išao u Afriku ni da fotografišem, ni da zarađujem, niti ću ikad otići ponovo u Afriku zbog toga.

Nego, ko o čemu, ti o parama. Kako to, budući sebe smatraš produktom savršenog socijalizma sa ljudskim licem?

:p

- - - - - - - - - -

Ti sertifikati se ne dobijaju preko neta, nego se dobijaju na odnosu pokazanog rada. Ne služe ničemu, a pogotovo ne zarađivanju, već samo dobijanju satisfakcije da neki tamo ljudi sa 30+godina staža u fotografiji, koji su radili za mrske zapadnjačke stvari kao što su Magnum Photo, NY Times, Washington post i slične, kažu da eto i ja znam ponešto.
Dobro, služe i tome da sa pravom mogu da argumentovano popljujem katastrofalne snapšotove kojima smaraš forum.

Nisam išao u Afriku ni da fotografišem, ni da zarađujem, niti ću ikad otići ponovo u Afriku zbog toga.

Nego, ko o čemu, ti o parama. Kako to, budući sebe smatraš produktom savršenog socijalizma sa ljudskim licem?

ako razumeš šta priča zabrinjavaš me... :lol:

da , evo , tu neki zezaju sa knjigama tipa

Digital Photography- Complete

i ono Professional.Tehnical.Reference

Ben Long

a ima se i tu knjiga , hajde da i napisem

od Michael Bussele

master Photography

take and makemperfect pictures.

Eto , to bi bilo za profesionalca ali sta ce ti Marsovac , kada je najvise radio , ono starinski sa ..aparatima i sa laboratorijama , Ono , skidas zemske , jer su volele Akt i to u Crno -beloj boji.

No kako bi ti to znao , kada si jos i bio u pelenima

neke , memorije mojih ..

koje su jos i samnom ..mislim foto aparati

241m91g.jpg

evo sad jedna ozbiljna... ne vide na suvo, ali ako mora...

- - - - - - - - - -

sumnjaš u moju muškost? :lol:

ili sumLJaš ako ćeš bolje skontati?

taman posla

vidjoh ti ja svasta u zivotu.

Hurve , koje su postale postene

postene , koje su postale hurve.

zemske , koje su i dobile operacijom i muski ali su u i dalje u mogucnosti da ga primaju.

Onda vidim da je kod vas , tamo u zemlji , mlogo , konjskih usana , barem se reklamiraju da im je to mlogo uspesno u obradi , muskih.

Ja , kao mator , ne sumnjam u tvoje organizacione sposobnosti i za davanje i za prijem...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back