Rasejani Prorok
Buduća legenda
- Poruka
- 30.233
Pa ništa... piše da gostuje Aca Lukas a ne Ceca 
- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

а шта ћемо са овом колаборацијом
Naucio ju je kako izgleda pravi narodnjak- umirem, ne znam gde sam, ispijam hektolitre alkohola, valjam se po podu bez tebe, to je bre narodnjak.
- - - - - - - - - -
Obratite paznju kako je Aco Pejovic npr. light verzija Ace Lukasa, ali nije to to.
Samo Aca i Ana su pravi sjebani likovi, i samo oni mogu da pevaju narodnjake, a ne tamo neki Dzenan Loncarevic, koji je hipster prerusen u narodnjaka.

Аца јесте цар, ту нема никакве сумња. али неке ствари око Цеце ти не капираш, а Пророк неће да ти објасни![]()
Ceca ne moze da bude bolja od Ane Nikolic, ali to nikako.
Ceca je baba koja ima porodicu, i samo lupa o deci i njihovom skolovanju. Koji je bre smor ta tetka, kao da slusam Nadu Macuru. Ona je proracunata i racionalna.
Ana Nikolic je prava sjebana carica, koja naskace na kitu svakom ko joj pruzi strast, paznju, sva onako naalkoholisana.
To je prava kraljica narodnjacke srpske muzike.
Ceca je baba koja ima porodicu, i samo lupa o deci i njihovom skolovanju. Koji je bre smor ta tetka, kao da slusam Nadu Macuru. Ona je proracunata i racionalna.
Ana Nikolic je prava sjebana carica, koja naskace na kitu svakom ko joj pruzi strast, paznju, sva onako naalkoholisana.

ovo s odnosilo na Kamija a sad što se upetljavaš pre odgovra pa deluje kao da sam napisao tebi šta da radim

Kako god ali, blago Veljku. Siso je srbsku kevu.![]()
Sa Cecom ne bih ni za milion dolara, a za Anu bih platio.Kako god ali, blago Veljku. Siso je srbsku kevu.
![]()
Sa Cecom ne bih ni za milion dolara, a za Anu bih platio.

Kako god ali, blago Veljku. Siso je srbsku kevu.
![]()

qq, pa sirovina treba tebi da plati...![]()

Камију је фетиш секс са трудницама. зато се прима на Ану![]()

qq, pa sirovina treba tebi da plati...![]()

Ne bih sada ovde da se hvalim 
Камију је фетиш секс са трудницама. зато се прима на Ану![]()

Verovao ti ili ne, to vise ima veze sa Aninim karakterom, a ne sa fizickim izgledom.![]()

jes, blago njemu, siso je filere il silikon... nesam baš upućena u tu problematiku.
al mogu da se kladim da nije siso uopšte, inače bi morala na remont s ovu kubikažu.
Sa Cecom ne bih ni za milion dolara, a za Anu bih platio.

Ne bih sada ovde da se hvalim
![]()
ето Риф кад је показао своје ноге, жене му мира не дају 

Prvi osnovne.- Mama,zašto ne smem da nosim grudnjak, pa imam 16 godina?!
- Beži, ne dosađuj mi više Kami.
toma, ana, lukas.. sve škorpije.
to je kamijev "fetiš"...

Marsi, stidis li se nekada sto si bas tolika *********?
- - - - - - - - - -
Pa bolje je biti samo klosar, nego komunisticka klosarcina.
Kakve bre slike, bezi bre tamo.
- - - - - - - - - -
Tako sto bi klosar Pera bio 45 puta cost effectivniji od bukvalno svih njih. Prenaduvana cena usluga zbog regulacije; plus, i dalje masa obaveznih drzavnih zdravstvenih fondova- pa to je bre leglo komunjarizma. Potpuni besmislicari besmislicarski.
e tu bih Ja lijepo rekao
o koji sti bre , besmislicar
O Kami
Ziv li se , pa , nijesu te nis ovi tvoji naucili , finom ponasanju , e jes se vidi da nikada te nijesu doveli do Finske ambasade , i da jedno 20 tak , ne dana vec godina da sedis i da upijas finocu njihovu.
elem , vec sam ti dao i pojmovno odrednicu i razliku izmedju
KAPITALISTICKOGA KOMUNISTE, jelte
i
BOGATOG KAPITALISTICKOGA KLOSARA , AKA MARSOVCA
i tebe.
dakle , ki klosar , sto i jesi , Ti mozes samo bit, SIROMASNI KLOSAR
e sada , jelte i vidis razliku.
neg , hoces da vidis i slike i kako se KOMUNISTICKI KAPITALJIST PROVODI PO LAS VEGANOS u.
mislim , tak cu ti rado , pokazati , kakav je svet sa ove strane bare.
Hocu reci , ono razlike, oko tvoje bare i VELJIKE BARE...kAPITALJISTA.![]()