скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja ne znam, sta kome smeta Marsi? Ko hoce da ga cita neka ga cita, ko nece ne mora. On pise i nikoga ne dira, dobro mozda malo ali ne strasno, to su vise neka prepucavanja, sale na konto toga da eto posto radi taj posao psihologa ili cega vec pa kao sada nesto analizira....ali na duhovit nacin, za razliku od nekih koji su smor a popese se na glavu sa svojim "profesijama" za koje se takodje vidi da su neznalice.

Uostalom, setite se da cete i vi jednom doci u starije godine, ako vec i niste, i ja stvarno ne razumem osobe koje nemaju postovanja za starijre/stare, ne znam kakve su to osobe i kako vaspitane.

Ja ne znam, sta kome smeta Marsi? Ko hoce da ga cita neka ga cita, ko nece ne mora. On pise i nikoga ne dira, dobro mozda malo ali ne strasno, to su vise neka prepucavanja, sale na konto toga da eto posto radi taj posao psihologa ili cega vec pa kao sada nesto analizira....ali na duhovit nacin, za razliku od nekih koji su smor a popese se na glavu sa svojim "profesijama" za koje se takodje vidi da su neznalice.

Uostalom, setite se da cete i vi jednom doci u starije godine, ako vec i niste, i ja stvarno ne razumem osobe koje nemaju postovanja za starijre/stare, ne znam kakve su to osobe i kako vaspitane.

Tako je Kerky. I ti i ja ćemo biti jednom stari, za otprilike 30-ak godina. Ja ću i tada voleti mlade devojke, naravno.

Padobro 12 godina je zasita malo da neko pocne da pusi.

pa niko ne kaze da deca pocnu da opuse sa 12 godina, al ja nikada nisam videla upozorenje da su scene opasne zato sto sadrze delove gde glumci puse. :lol:

- - - - - - - - - -

ne moram da znam ruski da bih razumela naslov teksta. :rotf:

sto bi rekli vernici - boze zdravlja :lol: eto mene u rusiji za 3 nedelje. :zper: moram da kupim nikotinske zvake i flastere da ih imam za javne povrsine na kojima je takodje zabranjeno pusenje, tipa peterhof. :sad2: ne bi me cudilo da je zabranjeno ni u blizini ermitaza, s obzirom da je na samom crvenom trgu zabranjeno.

- - - - - - - - - -

sad ce me majcica rusija vidi i ko zna kad opet.....:evil:

- - - - - - - - - -

odoh da gledam film.

pa niko ne kaze da deca pocnu da opuse sa 12 godina, al ja nikada nisam videla upozorenje da su scene opasne zato sto sadrze delove gde glumci puse. :lol:

- - - - - - - - - -

ne moram da znam ruski da bih razumela naslov teksta. :rotf:

sto bi rekli vernici - boze zdravlja :lol: eto mene u rusiji za 3 nedelje. :zper: moram da kupim nikotinske zvake i flastere da ih imam za javne povrsine na kojima je takodje zabranjeno pusenje, tipa peterhof. :sad2: ne bi me cudilo da je zabranjeno ni u blizini ermitaza, s obzirom da je na samom crvenom trgu zabranjeno.

Blago tebi ides u Rusiju....pa dobro nisu bas opasne :lol:, ali jesu neprilagodjene. Zaista izraz im nije bas odgovarajuci.

Blago tebi ides u Rusiju....pa dobro nisu bas opasne :lol:, ali jesu neprilagodjene. Zaista izraz im nije bas odgovarajuci.

pa ruski izraz za pusenje nikako nije odgovarajuci u kontextu srpskog jezika :lol:

- - - - - - - - - -

to se po ruski kaze, dam ti spicku da zakuris :lol:

gle evo te...opet. :mrgreen:

- - - - - - - - - -

spicka je sibica...jel tako :lol:

Jeste...

P.S.Nisam znala da su toliko poostrili kriterijume za pusenje, viseM kao pucas ne mozes nigde daodes (a da ne platis basnoslovnu cenu smestaja). :sad2:

tacno za smestaj...uvek je skuplji smestaj, ako imaju prosotr za pusace. evo ja svaki dan blejim na bookingu i gledam dal ce da iskoci nesto zanimljivo i povoljno. na kraju cu ici gde nemaju prostor za pusace, pa cu videti dal imaju detektor dima ili ne. :lol:

- - - - - - - - - -

ja imam avio kartu, treba mi smestaj. :lol:

tacno za smestaj...uvek je skuplji smestaj, ako imaju prosotr za pusace. evo ja svaki dan blejim na bookingu i gledam dal ce da iskoci nesto zanimljivo i povoljno. na kraju cu ici gde nemaju prostor za pusace, pa cu videti dal imaju detektor dima ili ne. :lol:

- - - - - - - - - -

ja imam avio kartu, treba mi smestaj. :lol:

Jos nemas smestaj a ides?

Cekaj da pogledam na Buikiongu, videla sam (samo :sad2 ) dva studija gde moze da se pusi, pa ako jos uvek moze, da ti ih preporucim.

covek ne vidi pa ne vidi koliko svima ide na ******...:confused:

da , da vidim tko pominje musku stvar

hajde da si napisala picu i to onu malu

pa da kazem , e jes vala , svaka ti ko njegoseva , vako

hmmm

- - - - - - - - - -

Sta je sada izlupetao, mrzi me da citam kroz ovo njegovo kilometarsko citiranje?

Mada, makar je naucio da citira, ranije ni to nije umeo :sad2:

e , pa kako si mi kami

sta se ima

i dal se ima

a samo da znas , kako je u vasioni

:lol: Moj ces biti i tada! :deda:

Reeferu, jel' da da nije lepo kad se ne postuju stariji ljudi? Ja mislim da nije.

Evo vidis mi te svi postujemo,cak i volimo.:tajna: :lol:

Narvno da me voliš kad voliš mlade. Ali ako malo sačekaš, možeš da se uvoeriš u onu o starcu i udarcu. :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Da ali nećeš posedovati fizički izgled za njihovo osvajanje.

Mada u stvari ne poseduješ ni danas :per:

Džeg, ja i ne želim da osvajam Leonarda. Ipak više volim žene. Ali lepe žene, tako da u oba slučaja ti otpadaš.

- - - - - - - - - -

Sto bi rekao Kami, Reefer se lako "cita".

Hoćeš da mi pročitaš etiketu sa bokserica, imam jedne Helou Kiti?

pitaj onog sto je pao sa marsa ili rifkicu oni su strucnjaci za ovakva pitanja..:mrgreen:

Pa vis i dobro si i pogodila , tko bi i mogao da razjasni tvoj polozaj u Serbiji.

nego , za sada REFER ti je tu najblizi.

a da stignes do MARSA, je ipak malo teze

inace se ne kaze da je pao sa marsa , VEC SLETIOOOOO, SA marsa I to sas sljem i cetkom i

i zemske ,mnogo voledu da se igraju sas LJEVIM UVETOM.

a gle molim te , sada mi je jasno zasto , vi zemljani se delite naLJEVICARE I DESNICARE.

Ја волим да чујем како сквичиш.

ДС проценат скви скви скви

Сирија сквии сквии сквии

Брегзит сквиии сквиии сквиии

Трамп сквиииии сквиииии сквиииии

Идемо даље. Биће сквииииииии сквиииииииииии свквииииииииииии

:twisted:

:hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back