скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Marsi, ne pratiš događaje u našoj seriji, Sofka juri mene, a Kerky pokušava da zavadi Pobedu i merne, tražeći boljeg, jačeg i... punijeg. U jednom momentu se tu pojavljuje mlađi, ali perspektivni Nosfi sa svojom deviznom penzijom u najvi i malo pravi pometnju, kao i uspešni privrednik sa ski staze, koji gaji zečeve i koze i kupuje aoftver i hardev direktno od kineza, ali bez garancije. Sve to pomno prati Nina, merkajući ko ima više za ćevape i čeka strpljivo, nadajući sa da Surka ne viri iza ćoška.
Paraleno sa ovom pričom teče jedna romantična Ruska bajka u kojoj bivša muslimanka, nedavno prelazi u pravoslvalje i ostavlja svoj, do tada, uspešni biznis i javno iznosi svoje simpatije prema monarhiji i jednom monarhisti. Naravno, tu se opet umeša mladi i perspektvni Nosfi.
Nastavak sledi...

Da se i ja osvrnem na ovu "umotovrinu".

'Ajde,duhovito jeste, ali potpuno netacno jer niti sam stekla utisak da Sofija "juri" tebe nego da ti sam tako hoces da okrenes, drugo, kakva zavada, meni je ranije bilo krivo sto niste ti i Pobedonoscev u boljim odnosima i drago mi je da vidim da sada jeste, medjutim, problem je u tome sto ste se "slozili" u pogresnoj stvari a to je neko imaginarno omalovazavanje "krezubih" sve valjda misleci da ste vi ti "svezubi".

A gospoda, kako se predstavljate (neuspesno) se bas odlikuje nijnasama i ne svodi sve na "crno - belo", dakle, postoje i treci, ne samo "krezubi i svezubi".

O Nosfiju i njegovoj ulozi kao i Tihom nije potrebno ni da pisem, Tihi mi je drug i drag 10 godina, dok je ovaj "mlad" i nije mi nesto drug bas kao ni ti....hocu reci, zbog vas ne bih dosla na Krstaricu kao sto to radim godinama zbog eto, bas Tihog, Mite i ostalih starih forumasa i forumasica, ali tu svakako spada i (zluradi) Pobedonoscev ali ga ne shvatam ozbiljno jer je i on star i ranije je drugacije pisao pa ga smatram ozlojedjenim.

ето како си попримила британске резоне од колеге Победоносцева :lol: Британци су исто тако гадљиви кад други у јавности чине оно што би требало у приватности свог дома. изгледа да Поби утиче на тебе више него на Пиколо :mrgreen:

:

A sto, ja ne smatram da privatne stvari treba raditi u privatnosti (svog doma)? :eek: I Srbi tako ne smatraju?
Naravno da smatraju, to sto ti previse gledas ili obracas paznjuu na Pink ili estradu tvoja je falinka.

Poslednja izmena:
Da se i ja osvrnem na ovu "umotovrinu".

'Ajde,duhovito jeste, ali potpuno netacno jer niti sam stekla utisak da Sofija "juri" tebe nego da ti sam tako hoces da okrenes, drugo, kakva zavada, meni je ranije bilo krivo sto niste ti i Pobedonoscev u boljim odnosima i drago mi je da vidim da sada jeste, medjutim, problem je u tome sto ste se "slozili" u pogresnoj stvari a to je neko imaginarno omalovazavanje "krezubih" sve valjda misleci da ste vi ti "svezubi".

A gospoda, kako se predstavljate (neuspesno) se bas odlikuje nijnasama i ne svodi sve na "crno - belo", dakle, postoje i treci, ne samo "krezubi i svezubi".

O Nosfiju i njegovoj ulozi kao i Tihom nije potrebno ni da pisem, Tihi mi je drug i drag 10 godina, dok je ovaj "mlad" i nije mi nesto drug bas kao ni ti....hocu reci, zbog vas ne bih dosla na Krstaricu kao sto to radim godinama zbog eto, bas Tihog, Mite i ostalih starih forumasa i forumasica, ali tu svakako spada i (zluradi) Pobedonoscev ali ga ne shvatam ozbiljno jer je i on star i ranije je drugacije pisao pa ga smatram ozlojedjenim.

A sto, ja ne smatram da privatne stvari treba raditi u privatnosti (svog doma)? :eek: I Srbi tako ne smatraju?
Naravno da smatraju, to sto ti previse gledas ili obracas paznjuu na Pink ili estradu tvoja je falinka.

Beži ženturačo kod zubara na kontrolu. :roll:

- - - - - - - - - -

Jao kako je to gadno kada ti je zenska ljubomorna, pa moras da se pravis lud kada ti prodje na ulici neka stara prijateljica...:sad2:

Tebi su sve prijateljice stare. :sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back