Nije bilo bolje, Nekima jeste bilo bilje, kao što je danas nekima bolje.
Ja bih uvek menjao one redove za kafu, ulje i ko zna šta sve još, nestašice struej i goriva za današnje uslove. I one mogućnosti za današnje. Ni ti nisi "onda" otišao, već u novije vreme u Kanadu. U tvoje vreme je bilo uobičajeno da se iznosi toalet papir iz firme, jer je to bio zajednički, tj. ničiji papir. I neki su, kao i ti, odlazili ranije sa posla, a to ne znači da se radilo bolje, naprotiv da st ebili zabuanti, a zato vam je i crkla država.
ti i mali deca , koja su i produkt onoga vremena , nikako nece ili ne mogu da shvate , situaciju , zasto se to desavalo.
iako , vam se daju informacije , vi , niste naucili da mislite svojom glavom.
ovako , posle svakih restrikcija struje , rezultat je bio i povecan NATALITET.
tako si i ti napravljen , jer , sta da se radi a nema TV a bogumi ni komputera.
a sto , bre ne pitas svoje roditelje , kada je i kome je bolje.
i dadoh Ti i odgovor i ukazah ti na mentalitet i dokaza imas ihaha.
i bilo je i na TADASNJOJ TELEVIZIJI , KAKO TO SLOVENCI I IMAJU NA SVOJIM RAFOVIMA I SECERA I KAFE I ULJA I..
ODGOVOR JE BIO TAK JEDNOSTAVAN
za potrebe moje , kupujem flasu -dve i to je to, kao i za druge proizvode.
a kod nas , trazi se veza i poslovodje Carevi....dojavljuju svojim pajtasima , koji a gledao sam svojim ocima ,kako dzak za 12 kesa po 3 kg -Zlatorog i Merima KRusevac, uzimaju po dva, tri i odeeeeeeee.
a tek o ulju...
moj odlazak , je rezultat moje borbe protiv diktature veljikoga vodje i njegovih ulizica, poltrona,Ii pokusaj da ukazem gde ce nas takva politika dovesti- rezultat , je i gubitak posla i mojeg i moje lepse i bolje a i pametnije ...
koliko je bila pametna , podnela je zahtev za odlazak ..
i gle , EKSPRESNO , bejah ,primljen , sa recima
takav strucnjak nam treba.