скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:lol:
Перо, ја сам имала својевремено једну симпатију из Грахова. :mrgreen:
Паметан дечко и леп и паметан.
Скоро као Рифкица.

Zezam se bre, nisam odande. To je baja knindža na temu kladionice.

a1d29e3679f5542a073a5341c3d4ea36.jpg

Nego, da te pitam kad smo već za šankom :lol: što preferiraš simpatije iz tih krajeva? Pored pomenutog Rifkice visokorodnog Noldora. :mrgreen:

Poslednja izmena:
Zezam se bre, nisam odande. To je baja knindža na temu kladionice.
Nego, da te pitam kad smo već za šankom :lol: što preferiraš simpatije iz tih krajeva? Pored pomenutog Rifkice visokorodnog Noldora. :mrgreen:

:rotf:

Не преферирам.
Моја најдужа веза (5 година) је била са човеком који је из Битоља. По оцу Грк.
Али живот је такав, чупав и длакав. :lol:
Тај из Грахова је шармантан тип.
Босанац, класика.
То најбоље зна Проки.

Не преферирам.
Босанац, класика.
То најбоље зна Проки.

Зема ( кад смо већ код земљака :lol: ) Банди ми данас открио лика. Ценим да је Србији преко потребан један овакав али, само један мандат.

Ко је овај? :lol:
Чиме се истиче у животу?

Немам појма али чим се овакви појављују нешто ће да се деси каже Антоније. :lol:

Међутим, са Мирољубом је ствар закукуљенија, јер је овај дубље зашао у верску Литературу и префињеније дела у истом. На основу само пар Мирољубових предавања која сам се натерао одслушати – запрепастио сам се од танане лукавости и умешности која кривоверјем опија слушаоца – наравно, уколико је он имало православно неутврђен. Не залазећи у море његових детаља и реторичких бравура немајући времена а ни посебне жеље да анализирам комплетно учење и подметања Мирољубова – страх од одговорности ме једини тера да опоменем на опасну духовну превару коју сам, хвала Богу, уочио само на основу пар прегледа снимака поменутог аутора. Запажање, на основу Духа и Учења Светитеља Цркве Божије – Православне ми је следећи: Мирољуб Петровић је најумеснији претеча Антихриста у савременој србској историји, претеча – тј. онај који припрема душе за долазак нечастивог, притворно доброг, Богоотпадника који треба на кратко да постане властодржац, уједињеног у греху човечанства.

NAPLATA ZA 48h kad se sve završi :super:
KO IZDA ... jel...

- - - - - - - - - -

a ja sam stavio Ajax - Legia iz 2 u 1 :lol:
što da ne kvota 27 nit luk sadio nit luk mirisao
medžutim bilo iz iksa u 1, glume poštenje :lol:

evo..odmah ste me demantovali...:rotf: odustajem :mrgreen:

ja se dan dans sećam kada si mi izbaksuzirala tiket

CZ_GALATA.jpg

Rijeka i Dinamo jure poene za prvo mesto i računam da nisu ludi da propuste lake komade
Crvena Zvezda može u Bačku P. isto

Немој се преједеш.
И буди веома опрезан са шкољкама.
Тешке су за варење :D

Evo dođoh, bruka kakva večera. Kao neki prokleti buržuji smo jeli, pošten socijalistički svet bi nas osudio. :rumenko:
Izvinite Surka, Marsi, Protoke, Nane... :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Nije frka, kad budes slobodan zovi, kafa moze uvek.

I nemoj da se plasis, necu nista da ti radim protiv tvoje volje.

Ja sam uvek slobodan, a plašim se samo da te ne bacim u reku ako budeš previše jasno šarenih boja. :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Перо, ја сам имала својевремено једну симпатију из Грахова. :mrgreen:
Паметан дечко и леп и паметан.
Скоро као Рифкица.

Samo skoro, ali daleko. :cmok:

Не преферирам.
Босанац, класика.
То најбоље зна Проки.

Bosanci su teski idioti.

Oni i Crnogorci su tu negde po idiotizmu.

Mislim na muskarce.

- - - - - - - - - -

Ко је овај? :lol:
Чиме се истиче у животу?

Zaradjuje kintu na ljudskom verovanju u totalne idiotizme.

Немам појма али чим се овакви појављују нешто ће да се деси каже Антоније. :lol:

Miroljub Petrovic je teska dijabola, i to se vidi cak i kada se gleda sa Marsa, mislim da samo potpuni idiot moze da istog nazove 'lukav' i 'umesan'.

To je covek koji lupeta kako postoje dokazi da su ljudi i dinosaurusi postojali u isto vreme :hahaha:

Bosanci su teski idioti.

Oni i Crnogorci su tu negde po idiotizmu.

Mislim na muskarce.

- - - - - - - - - -

Zaradjuje kintu na ljudskom verovanju u totalne idiotizme.

Mense čini i da su ljudi sjuga prilično problematični. Ne mislim na tebe i zbog tebe, nego onako generalno. Ali brate Kami, istok Srbije je baš onaj ruralni bedak u razmišljanju. I dobar deo Šumadije je seljana. Ustvari... ma kapiraš... :lol:

Mense čini i da su ljudi sjuga prilično problematični. Ne mislim na tebe i zbog tebe, nego onako generalno. Ali brate Kami, istok Srbije je baš onaj ruralni bedak u razmišljanju. I dobar deo Šumadije je seljana. Ustvari... ma kapiraš... :lol:

Ljudi sa juga Srbije nisu problematicni, naprotiv, bas smo miroljubivi, za razliku od nasilnih Bosanaca i Crnogoraca.

Jesmo seljaci, ali barem smo 4 puta manje agresivni od ovih dijabola.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back