naterasi
Buduća legenda
- Poruka
- 28.796
jel to sindrom kiselog grozdja mozda drugar? hihihiTi turci baš smešni neki ljudi.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel to sindrom kiselog grozdja mozda drugar? hihihiTi turci baš smešni neki ljudi.

MOLIM? to je jos jedna rekla, a zasto to mislite bas me zanima, ona ima 23 godinica kakoo u tim godinama moze da bude ofucana?
Dobra je ova lista nepozeljnih stvar.Sad mogu da udjem ukafanu i da mi se nezgadi odma.

Imam potvrdu da moras biti gmaz i bolid da bi dobio mesto moda ovde.
Хахаха, на РТС1 преносе "седницу Савета за европске интеграције"...
Ево, лепо је рекао Тадић: "...када преговарају са Србијом... да знају да наилазе на политичаре који држе реч"
И ја верујем да су наши политичари одржали сваку реч коју су дали... ЕУ хохштаплерима.
Ооооој, Турци... !!!![]()
Pozdrav, sad će terasko da ti se javi na ovaj pooooooziv.

Поздрав, Реф
Неће, мене Тераско нее воолиии...
А знам и зашто - зато што је Расел лепши од Огуза!![]()

A gde su t uprava nacionalnih manjina ili barem rasna prava? Zašto ti, kao crnac, ne bi bio mod? Zbog dima iznad glave... svašta?
Хахаха, на РТС1 преносе "седницу Савета за европске интеграције"...
Ево, лепо је рекао Тадић: "...када преговарају са Србијом... да знају да наилазе на политичаре који држе реч"
И ја верујем да су наши политичари одржали сваку реч коју су дали... ЕУ хохштаплерима.
Ооооој, Турци... !!!![]()
Добро, ово дете још и изгледа пристојно, али ОхГуз...![]()
Поздрав, Реф
Неће, мене Тераско нее воолиии...
А знам и зашто - зато што је Расел лепши од Огуза!![]()
Malo mi je neprijatno da gledam u muško lice, a zamiš... znam da si žensko.![]()

buaahahahahahhhahhahaha, ne zawsmejavaj nas drugarice nasaaa

pa sto da te ne volim? ti si cudna i drugojacija ou yeaЗначи, воолиииш мее?![]()
![]()
to je dooooooooobro, niisi fejk i lazno finaa i nisi predrasudno napadna

taako je svako ko je drugojaciji on je poseban ou yeaPa čudna si i drugojačija od terase... što se čudiš?

pa daaMa da sva je nefina. I meni se čini tako.![]()
taako je svako ko je drugojaciji on je poseban ou yea
oguz je najlepsi![]()