Skupstinska kafana :) II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Blago tebi po nekad...

Šta da kažem...:cool:

1220777808.jpg

Drugar, taj gleda samo svoje dupe i ne zanima ga Srbija. Samo vlast i pare, isti je kao i svi ostali političari... samo što je još priglup i zamuckuje i malko se gudruje.

neeeeeeeee, drugari
inace, jos ne znaam da li sam polozio hebeni ispit, jel moze ovde nesto na vreme da se desii?! sad sam dosao kuci i sad cu da dobijem povisen secer jer sam pojeo 100 gr eurokrema i necu da prestanem a jos je ceo beo!

neeeeeeeee, drugari
inace, jos ne znaam da li sam polozio hebeni ispit, jel moze ovde nesto na vreme da se desii?! sad sam dosao kuci i sad cu da dobijem povisen secer jer sam pojeo 100 gr eurokrema i necu da prestanem a jos je ceo beo!

Ako je postan samo navali. Neće ti ništa biti.
Drugarčiću, da pogledaš ovaj film, malo da vidiš realnost života, neku malo mračniju.

Плавуша, бринета и црвенокоса раде заједно за шефицу која увијек иде раније с посла.
"Хеј, девојке," рече бринета, "идемо и ми данас раније кући, шефица неће сазнати!"

И тако оне оду. Бринета оде у град и заврши неке послове. Црвенокоса оде на пиће, а плавуша оде кући и нађе мужа са шефицом!
Она се полако искраде да је не чују, врати се на посао и оде кући у уобичајено време.

"Стварно је било супер," реце бринета сутрадан.

"Слажем се." каже црвенокоса, "требало би то да поновимо још који пут."

"Нема шансе," рече плавуша, "мене замало да ухвати!"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back