SURbel
Buduća legenda
- Poruka
- 36.560
Жене, увек незахвалне.![]()

Одох сад да се припремам за сутрашње борбе.

Лаку ноћ другарчићи.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Жене, увек незахвалне.![]()

A neku partizanku?
![]()
Лаку ноћ, сањај најлепше сновеPozdrav momci
Ja odlazim u zemlju snova...

Uuu brate,nemoj.Gde na ovu krizu da izgledas kao burzuj...neego drugari, ove godine ce biti moderno sve zlatno, pa sam razmisljao o zlatnom satu ali ne znam opet, sta ako je to previse preterano, ovako nesto...
Pogledajte prilog 227394
To se podrazumeva.Ikao sam Srbenda cesto sam isao u Sombor da lokalinim Hrvaticama uterujem srpstvo i mogu vam reci da su veoma tolerantne na to isto srpstvo.Doduse,neki forumasi su me ubedjivali da to nisu Hrvatice nego Sokice...Такође бих додао да, иако сам антикомуниста и конзервативни национал-монархиста, немам ништа против да сексуално општим са згодном девојком која подржава партизански покрет и комунисте.
По љубавно-сексуалном питању, треба бити толерантан...можда чак и посрбимо некуTo se podrazumeva.Ikao sam Srbenda cesto sam isao u Sombor da lokalinim Hrvaticama uterujem srpstvo i mogu vam reci da su veoma tolerantne na to isto srpstvo.Doduse,neki forumasi su me ubedjivali da to nisu Hrvatice nego Sokice...
Moja bivsa devojka je poluhrvatica iz Sombora.Zajedno smo gledali kosarkasku utakmicu Srbija vs Hrvatska.Plakala je kad je Rasic ubacio ona slobodna bacanja.Ali posle uspesnog uterivanja srpstva u nju,postala je veca Srpkinja od mnogih koje su tako rodjene.To mi treba da radimo.Tako se vrsi asimilacija.Na isti nacin su Zrenjaninci preveli Madjarice u Srpkinje,pa je ZR postao skoro etnici cist grad...По љубавно-сексуалном питању, треба бити толерантан...можда чак и посрбимо неку![]()
mislis drugar? ali ja ne bih neki preterano skup, svidjaju mi se bas ali ne znam nisam siguran...Uuu brate,nemoj.Gde na ovu krizu da izgledas kao burzuj...
Такође бих додао да, иако сам антикомуниста и конзервативни национал-монархиста, немам ништа против да сексуално општим са згодном девојком која подржава партизански покрет и комунисте.
Svejedno,izgleda skupo.Znas li kako bi izgledao u ocima drugih?Evo ti moj slucaj:Moji komsije misle da sam krimos,jer na vratu nosim neku srebrenu kajlu koju sam dobio od,sada vec,pokojne tetke.Ne igraj se sa pozlacenim satovima.Kupi neki plasticnimislis drugar? ali ja ne bih neki preterano skup, svidjaju mi se bas ali ne znam nisam siguran...
mislis drugar? ali ja ne bih neki preterano skup, svidjaju mi se bas ali ne znam nisam siguran...
)
Drugarčiću, neki chonograph sa što manjim kućištem (da nije nabudžen) i sa kožnom narukvicom, recimo od ajkuline kože, pa da vidiš kako to izgleda. Naravno, sam časovnik da bude boje metala, tj. hromiran ili neruđajući čelik. Nikako sa rimskim brojevima.
![]()
![]()
![]()