Nosferatu___
Buduća legenda
- Poruka
- 26.769
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
šta je ovo, nova kafana ili stara sa obrisanih 99,9% sadržaja?
![]()
Hahaha oboje se pitamo sta se desava!Nova je, krenuli smo ispocetka.

Upravo mi Дјед Вукослав javlja da je pojava nove kafane deo njegovih prorocanstava o korenitim izmenama u 2012. Inace on i Стаљинизатор su na tajnom zadatku.![]()

eve me drugar, sta ti radis ou yea?Gde si ortak!![]()
eve me drugar, sta ti radis ou yea?

hihihihihihihihihi, sta ti radi? ja bezim ovdee od ljubavnih problema i tuznjikavosti, vec 6 dana nisam izasao negde, samo sam ovde, kod drugarice ili u kaficu u ulici na kaficiBezim od one moje u cybersvet, jer mi u stvarnom bekstva nema.![]()
![]()
Upravo mi Дјед Вукослав javlja da je pojava nove kafane deo njegovih prorocanstava o korenitim izmenama u 2012. Inace on i Стаљинизатор su na tajnom zadatku.![]()

Bezim od one moje u cybersvet, jer mi u stvarnom bekstva nema.![]()
![]()

hihihihihihihihihi, sta ti radi? ja bezim ovdee od ljubavnih problema i tuznjikavosti, vec 6 dana nisam izasao negde, samo sam ovde, kod drugarice ili u kaficu u ulici na kafici

vozdra!Zdravo kafanjerosi.![]()
ova godina će doneti mnoge promene...ali je indikativno da one (promene) kreću upravo sa foruma krstarica pdf. politika...
ma šta promene,
preokreti...
sunovrati...
razvrati
![]()

pazi da se prilikom te bežanije ne sudariš sa istom takvom pobeguljom u sajbersvet![]()

dobro vece
izgleda da ipak ima nekog zivog a i tu je ouu yea
![]()

hihihihihihihihihi, sta ti radi? ja bezim ovdee od ljubavnih problema i tuznjikavosti, vec 6 dana nisam izasao negde, samo sam ovde, kod drugarice ili u kaficu u ulici na kafici

dobro vece
izgleda da ipak ima nekog zivog a i tu je ouu yea
![]()