kyo.
Elita
- Poruka
- 22.685
ова ми не изгледа као транџа![]()
a čuj meni više izgleda kao tranđa nego ove iz mog posta za koje je provereno

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ова ми не изгледа као транџа![]()

za klika i arhangela već znamo da mu ne bi smetalo
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=5173133&postcount=22
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=5173157&postcount=23
![]()

a čuj meni više izgleda kao tranđa nego ove iz mog posta za koje je provereno![]()
Зна ли тај Бундевица ко је био "српска мајка", мислим пре Дафине?
kyo di je bona
kesa prazna...

Pazi ovako... Ja Nediću ne sporim ni u principu, LIČNE dobre namere. Ali je njegova tragedija upravo u tome, što je izabrao sasvim pogrešan put za njihovo ostvarenje. NIČIM se ne može pravdati vezivanje za Nemce, okupatore i krvnike prema tvome narodu. Gde ti, šta god radio OBJEKTIVNO, u istinskom rezultatu, izlaziš kao pomagač tom krvniku, jer u potpunosti od njega zavisiš. Jer, tako, moraš da hapsiš i ubijaš po nalogu okupatora i veliki broj onih koji, opet OBJEKTIVNO, to nikako ne zaslužuju, naprotiv. Nedić nije imao mogućnosti da deluje samostalno. Ako je i učinio nešto pozitivno za narod, sve to je bilo prvobitno dopušteno od okupatora. A kad je okupator zahtevao hapšenje i ubijanje pripadnika pokreta otpora (što je za okupatora, je li, sasvim logično), Nedićev režim je to izvršavao. Nije istina da je ikoga od njih spasao, jer, to, kako rekosmo, OBJEKTIVNO nije ni bio u mogućnosti.Ja sam taj koji raspolaze tacnim znanjem jer sam o Nedicu citao i partizanske , cetnicke , zboraske i ustaske spise . Imao sam cast da razgovaram sa borcima Zbora , a u Cetnicima su mi bili iz rodbine pa su mi i oni govorili svoje stavove . Ako cemo se opozivati na Samardziceve knjige Nedicevci su slajm ,ali ako cemo se opozivati na argumente on je srpski heroj . Ako si bas toliko zaljubljena u RCP koliko ja , sigurno postujes Djujica . Ukoliko ga vec postujes otidji na YouTube pa vidi sta on kaze o Nedicu i Drazi .![]()
za klika i arhangela već znamo da mu ne bi smetalo
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=5173133&postcount=22
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=5173157&postcount=23
![]()

nemakesa prazna...
a i ne isplati mi se tebi dat bonu
(jer ti za jednu moju bonu dobiješ 15 poena...a ja za jednu tvoju 2-3 poena)![]()

jbga ja volim metat a ti primat![]()
već dokaza

Шта тај комуњара зна ко је Милан Недић. Боље нека једе чварке. Ратлука је нестало.
ђути и не брукај се!
Хе хе хе имаш за ово репутацио поен
Брате,Херцеговац. Милунка је задојена историјом Милослава Самарџића из Погледа који патолошки мрзи све што има везе са Љотићем и Недићем, зато немој да те буни Милункин став. Самарџић одводи збуњене Србе у Англо-Саксонско јеврејски фини сомотски бољшевизам „Да се Власи не сете“.
Култ Дражиноваца који сада "Негује" жута штампа типа Самарџићевих "Погледа" је подмукао и опаснији од брозовског личко кордунашког батинашког комунизма. Понекад посумњам да није можда и Сорош уделио "ситну лову" Самарџићу да га промовише јер све што помаже уништењу целокупне словенске расе макар где и макар како, Сорош је први.
Кад ти Мита да, пресеци на пола и дај ми 10. Биће ти много 20meni ako treba bona trazicu od mite njegova vredi sigurno 20 poena![]()

Ma gledajte operaciju Trijumf... Pišekova je A V I O N!!! yebote...

Кад ти Мита да, пресеци на пола и дај ми 10. Биће ти много 20![]()

Pazi ovako... Ja Nediću ne sporim ni u principu, LIČNE dobre namere. Ali je njegova tragedija upravo u tome, što je izabrao sasvim pogrešan put za njihovo ostvarenje. NIČIM se ne može pravdati vezivanje za Nemce, okupatore i krvnike prema tvome narodu. Gde ti, šta god radio OBJEKTIVNO, u istinskom rezultatu, izlaziš kao pomagač tom krvniku, jer u potpunosti od njega zavisiš. Jer, tako, moraš da hapsiš i ubijaš po nalogu okupatora i veliki broj onih koji, opet OBJEKTIVNO, to nikako ne zaslužuju, naprotiv. Nedić nije imao mogućnosti da deluje samostalno. Ako je i učinio nešto pozitivno za narod, sve to je bilo prvobitno dopušteno od okupatora. A kad je okupator zahtevao hapšenje i ubijanje pripadnika pokreta otpora (što je za okupatora, je li, sasvim logično), Nedićev režim je to izvršavao. Nije istina da je ikoga od njih spasao, jer, to, kako rekosmo, OBJEKTIVNO nije ni bio u mogućnosti.
Što se tiče Đujića, i to treba posmatrati u ovom rečenom kontekstu, a i kao posledicu izvesne "nacionalne solidarnosti", a i "naknadne pameti".
Dakle, Nedić nikako ne može biti "heroj". Najviše, kako rekoh - tragični lik, jedan od takvih u tom našem prokletom "karakazanu", bratoubilaštva. A kao takav, niti rehabilitovan, kao što treba učiniti s DM, i članovima njegovog pokreta, i mnogima drugim lažno optuženim i osuđenim za "saradnju s okupatorom". Razlučiti, ali stvarno, opet to, OBJEKTIVNO, njih od pravih saradnika okupatora. Ne možemo ih sve sada, samo zato što ih je komunski režim potrpao u isti koš, postupiti i mi isto.

Totalno pogrešno tumačiš Milunkin stav. (Slučajno ili namerno to činiš, ne znam.Милунка је задојена историјом Милослава Самарџића из Погледа који патолошки мрзи све што има везе са Љотићем и Недићем, зато немој да те буни Милункин став.
)Pazi ovako... Ja Nediću ne sporim ni u principu, LIČNE dobre namere. Ali je njegova tragedija upravo u tome, što je izabrao sasvim pogrešan put za njihovo ostvarenje. NIČIM se ne može pravdati vezivanje za Nemce, okupatore i krvnike prema tvome narodu. Gde ti, šta god radio OBJEKTIVNO, u istinskom rezultatu, izlaziš kao pomagač tom krvniku, jer u potpunosti od njega zavisiš. Jer, tako, moraš da hapsiš i ubijaš po nalogu okupatora i veliki broj onih koji, opet OBJEKTIVNO, to nikako ne zaslužuju, naprotiv. Nedić nije imao mogućnosti da deluje samostalno. Ako je i učinio nešto pozitivno za narod, sve to je bilo prvobitno dopušteno od okupatora. A kad je okupator zahtevao hapšenje i ubijanje pripadnika pokreta otpora (što je za okupatora, je li, sasvim logično), Nedićev režim je to izvršavao. Nije istina da je ikoga od njih spasao, jer, to, kako rekosmo, OBJEKTIVNO nije ni bio u mogućnosti.
Što se tiče Đujića, i to treba posmatrati u ovom rečenom kontekstu, a i kao posledicu izvesne "nacionalne solidarnosti", a i "naknadne pameti".
Dakle, Nedić nikako ne može biti "heroj". Najviše, kako rekoh - tragični lik, jedan od takvih u tom našem prokletom "karakazanu", bratoubilaštva. A kao takav, niti rehabilitovan, kao što treba učiniti s DM, i članovima njegovog pokreta, i mnogima drugim lažno optuženim i osuđenim za "saradnju s okupatorom". Razlučiti, ali stvarno, opet to, OBJEKTIVNO, njih od pravih saradnika okupatora. Ne možemo ih sve sada, samo zato što ih je komunski režim potrpao u isti koš, postupiti i mi isto.
Ма ја мислим да је требао то да одбије па да немци поставе за председника Владе нпр Еугена Дида Кватерника или Мила Будака... то би сигурно било боље за српски народ, они би сигурно такође понудили своју главу у замену за 100 на 1, ако знаш шта је то. Ко зна колико би Крагујеваца и Краљева било до краја рата!!!

Ma snimio sam je ja još dok je vodila ono kao "red karpet"... ili nešto slično, na HTV.![]()