Skupštinska kafana I

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ово је БИСЕР ОД ВЕСТИ - не заслужује нову тему а нема ни једне теме где бих могао да је сместим

Vesti dana - utorak, 7. oktobar 2008. 21:21
piksel.gif

Vatikan postao 187. član Interpola

Blic - Pre 5 sati Vatikan je danas postao 187. član međunarodne policijske organizacije - Interpol čiji se godišnji kongres održava u Sankt Peterburgu.
"Prisustvo je simbolično ali veoma korisno. Pitanje bezbednosti je veoma važno za Vatikan", izjavio je u Sankt Peterburgu generalni sekretar Vatikana Renato Bokardo.
Beta​

:hahaha::hahaha::hahaha:

zasto je smesno? mislis da je to "onako" ?
vatikan ima vishe istorijskih podataka i vaznih dokumenata nego sva policija sveta
a o umesanosti ti bolje znas, cini mi se

Смешно је то и умирем од смеха зато што замишљам шта би се десило у јавности у Србији, какви би коментари и били и какво крештање - да је, не дај Боже, СПЦ постала члан Интерпола. Смешно је замислити шта би писали наши чувари "демократије".:rotf::rotf::rotf: Али једна оваква вест СИГУРНО НЕЋЕ БИТИ ПРЕДМЕТ КРИТИКЕ или ПЉУВАЊА ... што си сам већ и доказао...

des mito srbine... otvorih proshli rod shljive u chast propasti onih preko bare :lol:

Ја сам о'ма отворијо новосадску МЕДОВАЧУ од јабуковаче а са поленом(Сајам меда на Ташмајдану) ... не да удара због "слаткоће"... него немам речи... виш' да већ 2 дана лупетам по пдф...:lol:

Смешно је то и умирем од смеха зато што замишљам шта би се десило у јавности у Србији, какви би коментари и били и какво крештање - да је, не дај Боже, СПЦ постала члан Интерпола. Смешно је замислити шта би писали наши чувари "демократије".:rotf::rotf::rotf: Али једна оваква вест СИГУРНО НЕЋЕ БИТИ ПРЕДМЕТ КРИТИКЕ или ПЉУВАЊА ... што си сам већ и доказао...

Ne razumem zašto misliš da ta vest ne zaslužuje posebnu temu? Nekako i nije za kafanu.

sad ce zhuti da se konsoliduju pa oma pljuc pljuc....ko po obichaju.....:lol:

a do yaya ona zhirafa koja ushla u koalicioni sporazum... :lol: pishe u njemu demokratska stranka se obavezuje da drugu palmi na ime ulaska u koaliciju obezbedi jednu zhirafu, transport i suvu ranu do yagodine ..troshak.... 250.000 € :lol: patriote ybt ....

jeeee
post-322-1192655515.gif

mislim da mi još kojih 20ak poena fali do četvrte "kockice":D

...ajde ne budite škrti

hoću i ja ko drug mita
04pickqz4.gif
da imam četiri zelene bone:mrgreen:

a meni samo jedan bonboncic od mitketa i....
:hahaha::hahaha:
inace ovi poencici su malo pomogli da se upristojimo, sada vsako od svakoga ocekuje neku bonu, neprijateljstva su malo u "rukaivcama i.... mislim da je ovo bio pogodak krste

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back