Reg
Elita
- Poruka
- 24.712
Mora da ti draga viri iza ramena, pa ne smeš da postaviš neku dobru cicu.

Kako god, pozdravi je.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ово је БИСЕР ОД ВЕСТИ - не заслужује нову тему а нема ни једне теме где бих могао да је сместим
![]()
ko ne sme??!! tututu, menjaj plocu:
![]()
![]()
)
zasto je smesno? mislis da je to "onako" ?
vatikan ima vishe istorijskih podataka i vaznih dokumenata nego sva policija sveta
a o umesanosti ti bolje znas, cini mi se

Али једна оваква вест СИГУРНО НЕЋЕ БИТИ ПРЕДМЕТ КРИТИКЕ или ПЉУВАЊА ... што си сам већ и доказао...
Kio ja ču sutra da ti munem bonu, i Ademu i Bundiju -- danas ---tooo much

des mito srbine... otvorih proshli rod shljive u chast propasti onih preko bare![]()

des mito srbine... otvorih proshli rod shljive u chast propasti onih preko bare![]()

Добио си, не кукајjeeee![]()
mislim da mi još kojih 20ak poena fali do četvrte "kockice"
...ajde ne budite škrti
hoću i ja ko drug mitada imam četiri zelene bone![]()
![]()

Смешно је то и умирем од смеха зато што замишљам шта би се десило у јавности у Србији, какви би коментари и били и какво крештање - да је, не дај Боже, СПЦ постала члан Интерпола. Смешно је замислити шта би писали наши чувари "демократије".Али једна оваква вест СИГУРНО НЕЋЕ БИТИ ПРЕДМЕТ КРИТИКЕ или ПЉУВАЊА ... што си сам већ и доказао...
Kio, što ne pritekneš u help kad me raspomamljena ****** napada, ha?

pishe u njemu demokratska stranka se obavezuje da drugu palmi na ime ulaska u koaliciju obezbedi jednu zhirafu, transport i suvu ranu do yagodine ..troshak.... 250.000 €
patriote ybt ....jeeee![]()
mislim da mi još kojih 20ak poena fali do četvrte "kockice"
...ajde ne budite škrti
hoću i ja ko drug mitada imam četiri zelene bone![]()
![]()

...e da, revolucija uspela....prekontroliši mentole...kio
Добио си, не кукај![]()

sad ce zhuti da se konsoliduju pa oma pljuc pljuc....ko po obichaju.....
a do yaya ona zhirafa koja ushla u koalicioni sporazum...pishe u njemu demokratska stranka se obavezuje da drugu palmi na ime ulaska u koaliciju obezbedi jednu zhirafu, transport i suvu ranu do yagodine ..troshak.... 250.000 €
patriote ybt ....

sad ce zhuti da se konsoliduju pa oma pljuc pljuc....ko po obichaju.....
a do yaya ona zhirafa koja ushla u koalicioni sporazum...pishe u njemu demokratska stranka se obavezuje da drugu palmi na ime ulaska u koaliciju obezbedi jednu zhirafu, transport i suvu ranu do yagodine ..troshak.... 250.000 €
patriote ybt ....