- Poruka
- 160
Mito sto si nervozan,jel si oborio nesto nocas
Možda ako je bio u kokošinjcu.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

mrzi me da citiram sve njegove postove da ti pokazem da gresis, a i on ne stedi na spomenu familijeAdem nikoga ne vređa, a ti ovde ljudima psuješ mater. 0 od čoveka.
Adem nikoga ne vređa, a ti ovde ljudima psuješ mater. 0 od čoveka.
Aj,bre ostavite mrznju
pricamo ko ljudi o fudbalu.
Nemoj sada da zovem konobaricu sve ce da vas otera iz kafane
Ем си безобразан, ем лажеш... шта је ово:
Да ли ја сада треба да ти цртам како је увредио модераторку Стрелу и са којим ниским и бедним "асоцијацијама"... а ти пишеш "Адем никог не вређа"... срам да те буде - исти као и он.
И даље... лажеш да сам ја било коме псовао матер, срам да те буде и по други пут...наведи, дај линк... срам да те буде и по трећи пут...
И шта је ово него увреда да ти мени напишеш да сам 0 од човека... ОК... ти си онда две 00 ...
Цитат:
Оригинал поставио Weißenburg![]()
Adem nikoga ne vređa, a ti ovde ljudima psuješ mater. 0 od čoveka.
И шта је ово него увреда да ти мени напишеш да сам 0 од човека... ОК... ти си онда две 00 ...Ем си безобразан, ем лажеш... шта је ово:
Цитат:
Да ли ја сада треба да ти цртам како је увредио модераторку Стрелу и са којим ниским и бедним "асоцијацијама"... а ти пишеш "Адем никог не вређа"... срам да те буде - исти као и он.
И даље... лажеш да сам ја било коме псовао матер, срам да те буде и по други пут...наведи, дај линк... срам да те буде и по трећи пут...

vaznu! kad je po mraku otrcao u kupatilo![]()
tkacio:

Nišlija kakva je ovo najnovija spletka? Ja i dalje ne mogu da dajem poene.
Šta misliš da nismo slučajno provaljeni?tkacio:
Ajde ,ajde uplate molim Partizan 2:0![]()

ma anti-neka-zavera
imam utisak da vazi samo za nas dvoje :mad:
(sta ako podmitimo mod-ove poenima?)

tkacio::nono:
da i ne pitam za koga navijash![]()