- Poruka
- 33.624
posto te sada svi znaju nemas kuda
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tunga tjeta sok adem
vid samante ybt
i tebi tungjat jeta shok marlon
sha ima dole...jel ste se poqrvili izmedju sebe il treba da saljemo ekipu![]()
sve po starom, juce se neka malja deca igrala, danas to vec niko ne spominje i tako.....
ps.ce javimo ako zatreba pomoc![]()
Hvala ademe, evo u znak zahvalnosti priznajem Kosovo...kao sastavni deo Srbije !
Trenutno imam tačno 2011 reputacionih poena. I naravno da ću držati reč !
Znači od sada pa na dalje (sve dok ne počnu da nam produžuju pitone) više neću tražiti (ZA SEBE) ni bone, ni re-bone, ni doze, ni re-doze, ni poene, ni reputaciju, ni retardaciju, što ne znači da ih neću pominjati !Znači ko da-da !
Ajde sad vukovac i Laci da napravite jedno opštenarodno veselje kod svojih kuća povodom ove moje senzacionalne odluke !
![]()
![]()
![]()
Hehehe, sad još samo tu tu tu i analitičar da obećaju da će i oni da prestanu da traže doze (i bone) pa da polegamo.![]()
![]()
![]()
Još onog tutu da ubedimo isto ...![]()
u poverenju da laci ne cuje.. reko da nece vise ni a da progovori sa mnom.. znaci mogu da se zaebavam do mile volje![]()
марлончина
Samantha gledam ove videje što postuješ
ala ti slušaš (večinom) teški qrš od muzike![]()
a ono ti u EUropi![]()
ma nece biti nis videces... jedino ima da vas napendreche ovi iz eulexa da vas nateraju da vilenite kad im se nadigne... to su dileje vece od nato olosha..paz sha ti kazhem
krađa identiteta...ili slučajnost!?![]()
Hvala ademe, evo u znak zahvalnosti priznajem Kosovo...
potrazi me u predgradju...
ma lako je tebi da se smejes,kad pusis cigare po evropskim cenama,a mi jos na balkanu
jel vidis da ulazis korak po korak u evropupocelo je sa cigarama,sad ce i benzin verovatno pa sve ostalo
![]()