inagadadavida
Poznat
- Poruka
- 9.864
Au, bre............
bem vas gladne, ceo dan , ko o cemu , vi o kolacima...........

bem vas gladne, ceo dan , ko o cemu , vi o kolacima...........

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Valjda imaš zalihe čokolade?
Uhh...pošalji parče....![]()

Laci nemo" se pravis loood-nego da platis!A i pevaljka otisla na Kiretazu-nesto si se vrteo nocas oko nje...Lacibg ces ti da platis onu pijanku od sinoc ili da pisem u "Crnu knjigu"?

Kod mene zalihe cokolade postoje samo ako zaboravim gde sam je ostavio ili ako neko sakrije od mene, sto je zaista tesko![]()
...Мада правим и одличне баклаве, али те турске посластице, су ми више некако за зимски период. Сада
ми је сладолед на првом месту.![]()

Ja je držim u zamrzivaču.... da dam sebi priliku da se predomislim dok čekam da se otkravi![]()
otju inagadadin avatar... ko bre to pravi? vrh...![]()

Moze i obicna tanka rezanca za supu![]()
otju inagadadin avatar... ko bre to pravi? vrh...![]()

Uhh...pošalji parče....![]()
@ Bezkorisnickogimena
Hoces li ti onda da budes konobarica?
Posto ovde vlada nedostatak konobara, niko nece...![]()

Hvala i na toj časti, ali ja se jesam odrekla funkcije ali ne i privilegija. Znači hoću kao i svi poslanici da imam skoro džabe klopu, piće i pravo da štipkam konobara![]()
Hvala i na toj časti, ali ja se jesam odrekla funkcije ali ne i privilegija. Znači hoću kao i svi poslanici da imam skoro džabe klopu, piće i pravo da štipkam konobara![]()

Ima-Magacioner....dobar dan svima...
a jel' to znaci da ima jos uvek neko upraznjeno mesto po objavljenom konkursu za personal skupstinske kafane?![]()

dobar dan svima...
a jel' to znaci da ima jos uvek neko upraznjeno mesto po objavljenom konkursu za personal skupstinske kafane?![]()
Ima. Konobari....

ne znam da li je po Vasem ukusu...ali mogu da preporucim...![]()

Moze. Zaposlen si!
Nego daj nesto za klopu, vreme je...
Uf bre kadaif.... Gde da nadjem testo za taj 'turcizam'???