- Poruka
- 196.033
Jao vidi ove žene što se farbaju, nisu ovako prirodno lepe kao mi muškarčine. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa nisam imala sad neke alergijske manifestacije, više taj miris , sve te hemije hidrogen+ farba - toliko intenzivan , ne znam kao da ti neko prospe bočicu parfema po glavi a taj parfem ima i mentu.da nije alergija neka?
pms?pa nisam imala sad neke alergijske manifestacije, više taj miris , sve te hemije hidrogen+ farba - toliko intenzivan , ne znam kao da ti neko prospe bočicu parfema po glavi a taj parfem ima i mentu.
Neke krenete sa tim u ranim 30-im, neke u kasnim 50-im, zavisi kako te genetika podarila.
A što su suzile oči ? Ko bojni otrov jbte
vidi ga , on i ne zna šta je pmsNeke krenete sa tim u ranim 30-im, neke u kasnim 50-im, zavisi kako te genetika podarila.
Otkud ti to?vidi ga , on i ne zna šta je pms
Мммм, то је једна велика навлака.Kaže gazdarica, završi te navlake i od sutra si na odmoru do početka škole.![]()
ja cela suzim u pms-u a i ovi oko meneA što su suzile oči ? Ko bojni otrov jbte![]()
sad ću da izguglam te farbeSvašta! Ja godinama koristim kyo farbe, imaju svoj razvijač, ne smrdi, ne iritira, odmorila sam se.
To ti je iz Aleksandra, gde uzimamo top. Odlične farbe, ne ispiraju se, ne smrde, cena isto nije loša, jer tuba je od 100 ml. Vidi baš.sad ću da izguglam te farbe
Čuj, ne zna, on stalno u pms-u ko žena neka.vidi ga , on i ne zna šta je pms
Kad vec guglas, vidi za jupol, cena, kvalitet, kontraindikacije, trebao bi da okrecim jednu sobu. Moji odusevljeni kako sam prosle godine krecio hodnik pa nece drugog majstorasad ću da izguglam te farbe
mislis ti si im najjeftinijiKad vec guglas, vidi za jupol, cena, kvalitet, kontraindikacije, trebao bi da okrecim jednu sobu. Moji odusevljeni kako sam prosle godine krecio hodnik pa nece drugog majstora![]()
uze mi reč iz ustamislis ti si im najjeftiniji![]()
Gde moja cetka prodje, tu za majstore mesta nema. Ebu me one linije oko plafona nikad da bude prava. Al, to kad savladam pocecu da naplacujem i derem.uze mi reč iz usta
postoji trakaGde moja cetka prodje, tu za majstore mesta nema. Ebu me one linije oko plafona nikad da bude prava. Al, to kad savladam pocecu da naplacujem i derem.
Dogodine otvaram firmu...
Nikako naziv da smislim
@Тихи jesi li video ovo?На острву Видо америчка корпорација закупила земљиште и направила плажу, против чега се боре локални Грци. Онда је дошао Србин и побацао им лежаљке.
Актуелни градоначелник је дошао сат времена после и наложио да се лежаљке склоне.
PR "Kriva linija"Gde moja cetka prodje, tu za majstore mesta nema. Ebu me one linije oko plafona nikad da bude prava. Al, to kad savladam pocecu da naplacujem i derem.
Dogodine otvaram firmu...
Nikako naziv da smislim