Скупштинска кафана број XXV - "Код лајавог крелца"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije ni vlaška za potceniti
Mada verujem da je jeziva
Nego el si gledo odličan tajlandski horor Shutter?

Naravno, to je jedan od klasika ne samo njihovih, već i uopšte žanra u celini. A ova tajlandska ide otprilike ovako. Potreban je jedan leš, kome se zapali sveća tik ispod brade. Iz usta (ili tu negde, nisam baš razumeo) krene da curi neka tečnost koja se naziva Nam Mun Prai. Tu tečnost treba skupiti u bočicu i potom namazati na čelo muškarcu koji treba da se zaljubi u tebe. S tim što se ne radi o običnoj ljubavi, već muškarac bukvalno postaje rob. A zanimljivo je da su oni koji to praktikuju pojedini budistički monasi, to jest jedino oni mogu da dobiju tu tečnost...

Šta je bre sad ovo... ?! :confused:
Poslednje čega se sećam je da sam se zanesvestio u nekoj drugoj kafani :think:
Doduše... sećam se da sam testirao neku rakiju sa koprivom mimo piva... možda je to... :roll:
Avaj, bitno je da sam ipak "osvanuo", pa makar i u novoj kafani... :kez:
Novom gazdi neka je srećno i veselo, pa da nastavimo gde smo stali :pivce:

Naravno, to je jedan od klasika ne samo njihovih, već i uopšte žanra u celini. A ova tajlandska ide otprilike ovako. Potreban je jedan leš, kome se zapali sveća tik ispod brade. Iz usta (ili tu negde, nisam baš razumeo) krene da curi neka tečnost koja se naziva Nam Mun Prai. Tu tečnost treba skupiti u bočicu i potom namazati na čelo muškarcu koji treba da se zaljubi u tebe. S tim što se ne radi o običnoj ljubavi, već muškarac bukvalno postaje rob. A zanimljivo je da su oni koji to praktikuju pojedini budistički monasi, to jest jedino oni mogu da dobiju tu tečnost...
Kod Vlaha se pojedu tri zrna bibera
Onda se da izvineš iseru,i onda se isčeprkaju iz gomneta, NE OPERU, već se onako govnjivi samelju žrtvi u jelo
Ima mnogo gorih
Smrt i mrtvaci su zastupljeni u svim magijama sveta

Kod Vlaha se pojedu tri zrna bibera
Onda se da izvineš iseru,i onda se isčeprkaju iz gomneta, NE OPERU, već se onako govnjivi samelju žrtvi u jelo
Ima mnogo gorih
Smrt i mrtvaci su zastupljeni u svim magijama sveta

Nisam čuo za to. Ja znam za onu sa menstrualnom krvi u kafi, ovo što si pomenula mi je novo...

Nisam čuo za to. Ja znam za onu sa menstrualnom krvi u kafi, ovo što si pomenula mi je novo...
Ja сам мислио да је то једна од ганднијих магијских пракси... ал ти и Агата ми отвористе очи вечерас :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back