- Poruka
- 128.240
znaci ti uopste ne dobijas notifikacije?Mislim da ne. Ali dobro, mene ionako ne vole u kafani.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znaci ti uopste ne dobijas notifikacije?Mislim da ne. Ali dobro, mene ionako ne vole u kafani.![]()
Ја ти рекох две опције...Mislim da ne. Ali dobro, mene ionako ne vole u kafani.![]()
nisam razumeo
a kako mislis da obrises nesto ako ne oznacis?Na primer, citiram nečiju poruku i napravim grešku pa je citiram duplo. Vidim grešku i hoću da obrišem jednu od tih poruka. Da bih to uradio, prvo moram da označim ceo tekst poruke i da to izbrišem, pa onda da označim i deo gde piše čija je poruka citirana i onda da izbrišem i to.
a kako mislis da obrises nesto ako ne oznacis?
kako kmpjutre zna sta konkretno brises ako ne oznacis?
Ja dobijam za sve, nekad i za neke teme koje otpratim.Kad nas neko citira, ne dobijemo notifikaciju za to. Samo za ono @tab503
Pa to znam isto. Šetala sam danas dva sata po gradu, ko da sam besna. Jbm ti kad mi zatvoriše kafić.Мени стижу нотификације, мене форум готиви... То значи да нисам смарач
Стога...
Па то већ умеш нема потребе да вежбаш... Треба да вежбаш нешто што не умеш... Шта знам, шетање буткица овуда рецимо...![]()
Pa jeste, najbolje da sam opet ja kriva.Па кад нисам смарач, ево и Ред може да потврди... А теби рекла досадно досадан и оп... Нестадоше обавештења.
Враџбине су то, мој Рифере...![]()
Ja sam ŠOKIRANA!!!Ја ти рекох две опције...
1- форум сам блокира смараче
2- Ред је уствари Влајна и бацила је враџбине што досађујеш.
Нема треће![]()
Ima, ova lupa na kraju reda koja ti je jedino plava. Kad opet klikneš na nju, vratiće se sve drugo.@tab503 nema opcije bold, smilesi, slike, undo osenčen je ceo meni
zašto nema pregled pre objave?
ovakvo ubacivanje sljka je bzv
Ja sam ŠOKIRANA!!!
Jel to radi? Pitam za drugaricu.Vala sam i ja bio kad sam čuo za neke stavke iz vlaške magije, recimo kako naterati momka da se zaljubi u tebe![]()
Jel to radi? Pitam za drugaricu.
Таман си извежбала... Можеш пробати и овдеPa to znam isto. Šetala sam danas dva sata po gradu, ko da sam besna.
Зато што сам влашку магију ставио тек на друго место??Ja sam ŠOKIRANA!!!
jok...Ima, ova lupa na kraju reda koja ti je jedino plava. Kad opet klikneš na nju, vratiće se sve drugo.
Onda ništa.Za drugaricu, a? Ne znam, otkako sam to čuo od jedne bivše devojke, više joj ni 'leba iz ruke nisam uzeo![]()
Onda ništa.
Šalu na stranu, meni moja baba rekla da nikakva magija, vradžbina i slično, ne može da te dodirne ako ne veruješ. Zato sam neverujuća.
Šta to Gata obećava?Slabo, Gata obećava, ali ništa za sad.![]()
A znaš da ne mogu, ali s obzirom da ćeš i tako zaboraviti, to je ko da jesam.Таман си извежбала... Можеш пробати и овде
Зато што сам влашку магију ставио тек на друго место??
Neveruješ u butke, znamo.Onda ništa.
Šalu na stranu, meni moja baba rekla da nikakva magija, vradžbina i slično, ne može da te dodirne ako ne veruješ. Zato sam neverujuća.
Kako jok. Klikneš na lupu na kraju i ništa?jok...
A znaš da ne mogu, ali s obzirom da ćeš i tako zaboraviti, to je ko da jesam.
Pa vlaška magija je nambr von, forever, to svi znaju.