- Poruka
- 73.508
Pa ne, dosadno dosadan.Ponosno dosadan.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ne, dosadno dosadan.Ponosno dosadan.![]()
Oduvek ili povremeno?
Pitaćemo @tab503 , ako neko zna, on zna.
Aj me cititra da vidim jel radi kod mene.Zato puno puta propustim kada me neko nešto pita ili odgovori, pa pomisle da to uradim namerno.
Dešava se da me ljudi nekad pitaju i na po 2-3 različite teme.
Da bih pratio ko mi šta odgovara, moram redovno da čitam i proveravam.
Aj me cititra da vidim jel radi kod mene.
sa srecom gazda, da ti kafana radi i zaradi bar za porez da platishttps://forum.krstarica.com/threads...na-a-ko-ne-zna-za-njega-pirotski-meni.915821/
Ајде да видим да ли сам шта научио...
A sve ti je čekirano u onim podešavanjima i birao si ispod svakog pojedinačnog "na uređaju"?Oduvek.
Nisi me citirao.Proba.
Ebašjeste.Nisi me citirao.
Kad nas neko citira, ne dobijemo notifikaciju za to. Samo za ono @tab503a sta je problem?
Па то већ умеш нема потребе да вежбаш... Треба да вежбаш нешто што не умеш... Шта знам, шетање буткица овуда рецимо...Vežbam svakog dana.![]()
kako ne?
aj me sad samo citiraj
Ti se samo šlihtaš tim moderatoricama, to se ne pikaМени стижу нотификације, мене форум готиви... То значи да нисам смарач
Стога...
Па то већ умеш нема потребе да вежбаш... Треба да вежбаш нешто што не умеш... Шта знам, шетање буткица овуда рецимо...![]()
meni radi..iskocilo je crvenoEvo citiram te...
Pa kod nas dvojice jock. Mislim da mi je radilo pre ove proemene skina ili šta ste već menjali pre neki dan?meni radi..iskocilo je crveno
Ти ради сад?Pa kod nas dvojice jock. Mislim da mi je radilo pre ove proemene skina ili šta ste već menjali pre neki dan?
a samo kod vas dvojice ili jos neko ima taj problem?Pa kod nas dvojice jock. Mislim da mi je radilo pre ove proemene skina ili šta ste već menjali pre neki dan?
Ma ne, ne obavešćava me forum.Ти ради сад?
Nemam pojma, za sad nas dvojica prijavili.a samo kod vas dvojice ili jos neko ima taj problem?
proveri da li si ovde aktivirao obavetenje za citiranje posto mozes da biras sta da ti iskace asta nePa kod nas dvojice jock. Mislim da mi je radilo pre ove proemene skina ili šta ste već menjali pre neki dan?