Hebiga... ne mogu da ga odbranim, al nije baš sve onako kako izgleda da jeste...Politički da, ali jednom služba-zanavijek služba.
...kako ono strašilo njegovo ubira milione mesečno?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hebiga... ne mogu da ga odbranim, al nije baš sve onako kako izgleda da jeste...Politički da, ali jednom služba-zanavijek služba.
...kako ono strašilo njegovo ubira milione mesečno?
Почело је ко бубуљица на @Стојку ?kad uđe tzrnatz u kafanu s papagajem pa konobar učudu pita otkuti to, šta kaže papagaj?
Понеком, овде, није тренутно добро.Auuuu, prebacim na fudbal, kad ono i ovi siluju omladince na JNA stadionu?![]()
Последња сцена… паркинг испред Лидла значи ширине колико хоћеш… Бели ку седам се паркира укосо преко места за инвалиде које је одмах до улаза…a muskarci ne parkiraju tako da zauzmu dva mesta..neeee..oni to nikada ne bi uradili![]()
Gde je tu Šerif?i tako sneg , pa se i bogati i ocistila ulica
i sredih svoj auto da je bez snega
Pogledajte prilog 1301011
E ,nemoj mi diraš gospodže sa suvovima, znaš!Последња сцена… паркинг испред Лидла значи ширине колико хоћеш… Бели ку седам се паркира укосо преко места за инвалиде које је одмах до улаза…
Да се паркирао само бахато очекивао бих неког задриглог контроверзног бизнисмена али пошто је приде и омашила место… очекивао сам женско… и би… нека напирлитана прешминкана плавуша од госпође![]()
Bice kaznjena sto se parkirala na mesto za invalide..i mirna backa..Последња сцена… паркинг испред Лидла значи ширине колико хоћеш… Бели ку седам се паркира укосо преко места за инвалиде које је одмах до улаза…
Да се паркирао само бахато очекивао бих неког задриглог контроверзног бизнисмена али пошто је приде и омашила место… очекивао сам женско… и би… нека напирлитана прешминкана плавуша од госпође![]()
A kazniće je ko? Zmjaje će joj izgrebe farbu?Bice kaznjena sto se parkirala na mesto za invalide..i mirna backa..
sto ce mi serif kada sam Ja general...Gde je tu Šerif?![]()
Страшно Лидлово обезбеђењеA kazniće je ko? Zmjaje će joj izgrebe farbu?![]()
Da te naguzi ko partizane.sto ce mi serif kada sam Ja general...
joooj kak ti oma , svoje nesvesne zelje tak slobodno i brez ikakvoga srama, prizeljkujesDa te naguzi ko partizane.![]()
Jel znaš ko je polupo one semafore po Torontu?sto ce mi serif kada sam Ja general...
Agate! Zar ne ☆Aždaha☆RODNA RAVNOPRAVNOST
Ako se za pripadnike Hippie pokreta muškog pola u množini kaže - hipici
ZANIMA ME KAKO SE KAŽE ZA ŽENSKE PRIPADNICE ISTOG POKRETA TAKODJE U MNOŻINI?
Pis
Fiktivno. Ilbi ti rađe faktivno?joooj kak ti oma , svoje nesvesne zelje tak slobodno i brez ikakvoga srama, prizeljkujes
jal je to uticaj rozle tangica , jal je to zbog lilumininana sa kisobrancicama...
nes , jeste a sta je
to ni djekna ne zna
ic , ne kuzim , sta bi to trebalo da znaci ..Fiktivno. Ilbi ti rađe faktivno?Polupaše vam JSK usred Beograda.
![]()