pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.789
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ne... misim stvarno ti... pa ne... ne... ne...Eno gore tabela.

Jbga, sad se vadi.Pa ne... misim stvarno ti... pa ne... ne... ne...
![]()
Bate izgleda da se Opsi razume u pivo ko i ti. Znači Lav Premium.Колезе… само лепе жеље у новој 2023
Pogledajte prilog 1278061
А за Рифкета приде и да налети у Лидлу на чувени прашки саке и пиротску патку, кажу најпродаванији су на свет еј![]()

Slep čovek, mora sve na pipanje...mučenik!Колезе… само лепе жеље у новој 2023
naj je bolji jelen bre ti piješ roza piva sa suncobranom i slamčicomBate izgleda da se Opsi razume u pivo ko i ti. Znači Lav Premium.![]()
E... strašna mi je ova slika... znaš...Колезе… само лепе жеље у новој 2023
А за Рифкета приде и да налети у Лидлу на чувени прашки саке и пиротску патку, кажу најпродаванији су на свет еј![]()

Daklem, opće je poznato da najbolja piva dolaze iz Japana i Azije, a najbolja žestina iz ČeškeBate izgleda da se Opsi razume u pivo ko i ti. Znači Lav Premium.![]()

I dalje mi ne rade zvučnjaci na ovom sokoćalu...eo vam nešto moje da džuskate

Verovatno je zato jedno od najprodavanijih piva od 1900. godine. A ti se i dalje smej.Daklem, opće je poznato da najbolja piva dolaze iz Japana i Azije, a najbolja žestina iz Češke![]()

Pa ti si bre gori od VučićaVerovatno je zato jedno od najprodavanijih piva od 1900. godine. A ti se i dalje smej.![]()

jel u regijonu ili i daljeVerovatno je zato jedno od najprodavanijih piva od 1900. godine. A ti se i dalje smej.![]()