- Poruka
- 201.176
Koliko je taj red i jel se dugo čeka?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kao da je vazno..bitno je da radiI nisi red rekao gde radiš![]()
Aaa... ne, ne... tu sam prototip, ceo život na promaji![]()
obavezno pogledaj died suddenly...evo ti torent link...kolege patolozi, znaci nema lazi, nema prevare. najezio sam se.1.зато што ме не занима
2.зато што сам малопре допутовала
Погледала сам.obavezno pogledaj died suddenly...evo ti torent link...kolege patolozi, znaci nema lazi, nema prevare. najezio sam se.
Died.Suddenly.2022.720p.WEBRip.800MB.x264-GalaxyRG[TGx]
uzas..si videla sta vade iz tela i na sta lici krv vakcinisanih ybt...Погледала сам.
Балсамери, патолог, гинеколог и гомила језивих снимака људи који умиру.
Meni je uvek lako. A sad mi je zaista lako.E... ma reci joj ti, al nakiti malo
(tamo je baš hebena promaja)
A njoj je lako... krojač'ca, privatnik, autoputem zapadno... nelokalizljiva... a ja...![]()
Кажу да је амилоид, не класични тромбови.uzas..si videla sta vade iz tela i na sta lici krv vakcinisanih ybt...
najgore je ono za fetuse...i grafikon samo za australiju koliko je sponatnih bilo...jeza ybt.
Čeka se koliko treba.Koliko je taj red i jel se dugo čeka?
Ja sam nelokalizljivo neuhvatljiva.Ma @Red ko je ufatio - ufatio... kao kod Jezde i Dafine...![]()
najzanimljiviji je onaj lik sto je nudio milion dolara samo da se pojave u studiju i razgovaraju bilo kome od njih...niko nije hteo, posle nudio 10 do 100 miliona, niko nije smeo...pa date iz izraela koju niko ne uzima kao ref. da ne verujesКажу да је амилоид, не класични тромбови.
Што се спонтаних и стерилитета тиче, и Мађари су јавно у парламенту говорили о томе.
Емпирија је врло језива, очигледно.
Ма завршили су они каријеру.najzanimljiviji je onaj lik sto je nudio milion dolara samo da se pojave u studiju i razgovaraju bilo kome od njih...niko nije hteo, posle nudio 10 do 100 miliona, niko nije smeo...pa date iz izraela koju niko ne uzima kao ref. da ne verujes
sad na to stavi lgbt i onaj uzas sa malom decom, pa stavi ono sta rade sa najvecim umetnickim delima po muzejima i bice ti jasna poslednja scena kad svi govore o iskonskom zlu... sto bi reko mistik transhumanizam na delu.
Капираш сад зашто неки од нас креште да вакцина мора да се прави у кући (рођеној земљи)?uradjen je film totalno nepretenciozno...oni bre nisu reagovali na date samo iz americke vojske sta se desava sa mladim ljudima i o onom spisku bolesti i smrti najvise pilota... a mi da malo razmisljamo o zemljama treceg sveta sta sve mogu tamo rade.
da empirija... seru na angro o proizvoljnostima, brojke ne lazu, ljudi ih pokazali sa sve procentima. moja prva misao kad je ovo pocelo a napisao sam da je to ubijanje na odlozeno.
naravnoКапираш сад зашто неки од нас креште да вакцина мора да се прави у кући (рођеној земљи)?
Вакцина је дословно стратешко оружје.
Ви који сте били у војсци знате шта је стратешко, а шта тактичко оружје.
a ono dvoje vojnih lekara koji su na konferenciji govorili o bolestimaКапираш сад зашто неки од нас креште да вакцина мора да се прави у кући (рођеној земљи)?
Све ми беше јасно оног тренутка када је Галеника (Панић) угасила погон пеницилина.Капираш сад зашто неки од нас креште да вакцина мора да се прави у кући (рођеној земљи)?
Веровао или не чак је и мене шокирало.naravno
ko sto na svakoj imas sastav kao za meningitis, a ona zena razvi list a1 formata uz fajzera ili astre, gde samo na belom papiru pise: this paper is left intentionaly blank... da uzmes pusku i svakog ko to propagira oma oladis, ma ko da je.
znas sta je mene sokiralo... oni jadni ljudi, zivi snimci umiranja sa svih strana sveta ali kod svih je skoro isti simptom, isti pokreti tela glave, okretanje u krug i ono sto neumitno sledi...nije klasicno kad cepne chuka da se slozis.
https://odysee.com/@JakaKozmos:c/IznenadaPreminuli:8?r=FSiaU4T8fpdcV596P8uzH8qutS2fA5rTda ne kvarimo vece... ko ima stomak nek pogleda film ima ga na netu, ima titl da se nadje engleski
ko je slab.... nek mu ne pada na pamet.
То ђубре је још живо и здраво шета по Калифирнији.Све ми беше јасно оног тренутка када је Галеника (Панић) угасила погон пеницилина.
Толико!
Али они су узбуњивачи. Њихов посао је да прате ситуацију и да говоре јавно.a ono dvoje vojnih lekara koji su na konferenciji govorili o bolestima
a znas sta su lekari u vojsci...kolko treba hrabrost izaci javno sa podacima.