Скупштинска кафана број XXIX: Код бауштелца

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Aaa... ne, ne... tu sam prototip, ceo život na promaji :kez:
20040121200513bbbbbbbbbbbb.jpg

1.зато што ме не занима
2.зато што сам малопре допутовала
obavezno pogledaj died suddenly...evo ti torent link...kolege patolozi, znaci nema lazi, nema prevare. najezio sam se.

Died.Suddenly.2022.720p.WEBRip.800MB.x264-GalaxyRG[TGx]

obavezno pogledaj died suddenly...evo ti torent link...kolege patolozi, znaci nema lazi, nema prevare. najezio sam se.

Died.Suddenly.2022.720p.WEBRip.800MB.x264-GalaxyRG[TGx]
Погледала сам.
Балсамери, патолог, гинеколог и гомила језивих снимака људи који умиру.

Погледала сам.
Балсамери, патолог, гинеколог и гомила језивих снимака људи који умиру.
uzas..si videla sta vade iz tela i na sta lici krv vakcinisanih ybt...

najgore je ono za fetuse...i grafikon samo za australiju koliko je sponatnih bilo...jeza ybt.

uzas..si videla sta vade iz tela i na sta lici krv vakcinisanih ybt...

najgore je ono za fetuse...i grafikon samo za australiju koliko je sponatnih bilo...jeza ybt.
Кажу да је амилоид, не класични тромбови.
Што се спонтаних и стерилитета тиче, и Мађари су јавно у парламенту говорили о томе. И тај исечак је стављен у документарац
Емпирија је врло језива, очигледно.
Ко им буде веровао после свега, дебил је на куб.

Кажу да је амилоид, не класични тромбови.
Што се спонтаних и стерилитета тиче, и Мађари су јавно у парламенту говорили о томе.
Емпирија је врло језива, очигледно.
najzanimljiviji je onaj lik sto je nudio milion dolara samo da se pojave u studiju i razgovaraju bilo kome od njih...niko nije hteo, posle nudio 10 do 100 miliona, niko nije smeo...pa date iz izraela koju niko ne uzima kao ref. da ne verujes

sad na to stavi lgbt i onaj uzas sa malom decom, pa stavi ono sta rade sa najvecim umetnickim delima po muzejima i bice ti jasna poslednja scena kad svi govore o iskonskom zlu... sto bi reko mistik transhumanizam na delu.

najzanimljiviji je onaj lik sto je nudio milion dolara samo da se pojave u studiju i razgovaraju bilo kome od njih...niko nije hteo, posle nudio 10 do 100 miliona, niko nije smeo...pa date iz izraela koju niko ne uzima kao ref. da ne verujes

sad na to stavi lgbt i onaj uzas sa malom decom, pa stavi ono sta rade sa najvecim umetnickim delima po muzejima i bice ti jasna poslednja scena kad svi govore o iskonskom zlu... sto bi reko mistik transhumanizam na delu.
Ма завршили су они каријеру.
Само, наивност кошта, јбг.

uradjen je film totalno nepretenciozno...oni bre nisu reagovali na date samo iz americke vojske sta se desava sa mladim ljudima i o onom spisku bolesti i smrti najvise pilota... a mi da malo razmisljamo o zemljama treceg sveta sta sve mogu tamo rade.

da empirija... seru na angro o proizvoljnostima, brojke ne lazu, ljudi ih pokazali sa sve procentima. moja prva misao kad je ovo pocelo a napisao sam da je to ubijanje na odlozeno.

uradjen je film totalno nepretenciozno...oni bre nisu reagovali na date samo iz americke vojske sta se desava sa mladim ljudima i o onom spisku bolesti i smrti najvise pilota... a mi da malo razmisljamo o zemljama treceg sveta sta sve mogu tamo rade.

da empirija... seru na angro o proizvoljnostima, brojke ne lazu, ljudi ih pokazali sa sve procentima. moja prva misao kad je ovo pocelo a napisao sam da je to ubijanje na odlozeno.
Капираш сад зашто неки од нас креште да вакцина мора да се прави у кући (рођеној земљи)?
Вакцина је дословно стратешко оружје.
Ви који сте били у војсци знате шта је стратешко, а шта тактичко оружје.

Капираш сад зашто неки од нас креште да вакцина мора да се прави у кући (рођеној земљи)?
naravno
ko sto na svakoj imas sastav kao za meningitis, a ona zena razvi list a1 formata uz fajzera ili astre, gde samo na belom papiru pise: this paper is left intentionaly blank... da uzmes pusku i svakog ko to propagira oma oladis, ma ko da je.

znas sta je mene sokiralo... oni jadni ljudi, zivi snimci umiranja sa svih strana sveta ali kod svih je skoro isti simptom, isti pokreti tela glave, okretanje u krug i ono sto neumitno sledi...nije klasicno kad cepne chuka da se slozis.

a ono dvoje vojnih lekara koji su na konferenciji govorili o bolestima
a znas sta su lekari u vojsci...kolko treba hrabrost izaci javno sa podacima.

Све ми беше јасно оног тренутка када је Галеника (Панић) угасила погон пеницилина.
Толико!

naravno
ko sto na svakoj imas sastav kao za meningitis, a ona zena razvi list a1 formata uz fajzera ili astre, gde samo na belom papiru pise: this paper is left intentionaly blank... da uzmes pusku i svakog ko to propagira oma oladis, ma ko da je.

znas sta je mene sokiralo... oni jadni ljudi, zivi snimci umiranja sa svih strana sveta ali kod svih je skoro isti simptom, isti pokreti tela glave, okretanje u krug i ono sto neumitno sledi...nije klasicno kad cepne chuka da se slozis.
Веровао или не чак је и мене шокирало.

a ono dvoje vojnih lekara koji su na konferenciji govorili o bolestima
a znas sta su lekari u vojsci...kolko treba hrabrost izaci javno sa podacima.
Али они су узбуњивачи. Њихов посао је да прате ситуацију и да говоре јавно.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back