Plave ribe...brancini, orade.Ни мени.
Морала бих да поједем бар пола колограма па да не будем гладна за сат и по.
Bolje zubatac, list, romb...
Rečne iz fekali reka je rizično.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Plave ribe...brancini, orade.Ни мени.
Морала бих да поједем бар пола колограма па да не будем гладна за сат и по.
Prijavila sam se za U.S. vizuКад ћемо у ЛА? Или барем Вегас?![]()

@~zmaj~ što si poranio? Hajmo @Red @Opsenar @Reefer @The_Night_Hawk @Emihs @Stevcina zabica @Nina buđenje. Kafa gotova.Čuj, kasnim. Ma nikad u život! Mada koja magla bila dobro da sam radnju potrefila.@Red идемо ли? Ајд, ајд, касниш![]()

Prisutna!Hajmo @Red

Д читам мало новинских бисера…Dobro jutro@~zmaj~ što si poranio?

Били смо дефинитивно више вани на ваздуху.Ništa nam nije falilo!
Dobar dan![]()
Ја наручио дуплу кафу.Добар дан, добар дан...
шта се ради на ово сивило и ладноћу понедељног јутра, кад већ не може да се спава? Ја ево нешто кљуцам за лаптопом само што га не набодем носом...
i kod mene se... bas bas...Иначе код нас у кући се риба баш, баш

Imam člansku kartu jedinstvene rusije, jel to problem?Prijavila sam se za U.S. vizu
Intervju za razgovor mi je u tačno _ časova ako neko hoće _____
ako os da vidis mrak i sivilo amerike samo idi u sijetl. ne treba da obilazis americku provinciju ili holivudske bulevare.Prijavila sam se za U.S. vizu
Intervju za razgovor mi je u tačno _ časova ako neko hoće _____
Tj. ribaš, ribaš sve se pušii kod mene se... bas bas...![]()

Ameri da nisu skrenuli u neoliberalizam, da su ostali na kursku hrišćanstva, ne bi im bilo ravnih nikad.ako os da vidis mrak i sivilo amerike samo idi u sijetl. ne treba da obilazis americku provinciju ili holivudske bulevare.
nije uzalud poslednji genije bernarado bertoluci smestio radnju malog bude tamo... izmedju redova im rekao da im je jedina nada za opstanak da se vrate iskreno bilo kojoj veri....
Baš tako, dok su bili klasični kapitalisti, onaj posleratni period pa do negde posle Vijetnamskog rata, zaista je bio odličan. Ovo danas više liči na komunizam nego SFRJ 70-ih i 80-ih. Tužna slika nekad velike sile. U svakom smislu velike.Ameri da nisu skrenuli u neoliberalizam, da su ostali na kursku hrišćanstva, ne bi im bilo ravnih nikad.
Što dozvoliše trockistima da im zagade državu, pitanje je sad?
Možda zato što ipak previše vole novac.