У зноју лица свог, пити вињак није лако… крвав је то лебаOćeš tako lopatom i krampom, ko onaj naš @~zmaj~ krvavo da zarađuješ, a?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
У зноју лица свог, пити вињак није лако… крвав је то лебаOćeš tako lopatom i krampom, ko onaj naš @~zmaj~ krvavo da zarađuješ, a?

I smrdljivo, da ne zaboravimo na taj otužni vonj vinjaka.У зноју лица свог, пити вињак није лако… крвав је то леба
![]()

Samo ti jedno na pameti... tctctc...Dobro je da fenjeri nisu morali da budu crveni![]()
hahaha subota, napolju sivo samo sto ..g nisu pocela da padaju..neradan dan...raspoložena..sta bi višeSamo ti jedno na pameti... tctctc...![]()

eee srece tvojeVratla se žbabica, Vratla se žbabica! Eno je vidim je!

Ja se vratio iz prodavnice/pijace/pekare, milina. Sad puno hrane, kafa, toplo u stanu.hahaha subota, napolju sivo samo sto ..g nisu pocela da padaju..neradan dan...raspoložena..sta bi više![]()

mali cmok?hahaha subota, napolju sivo samo sto ..g nisu pocela da padaju..neradan dan...raspoložena..sta bi više![]()

još decu da pošalješ kod babe i dede i .car siJa se vratio iz prodavnice/pijace/pekare, milina. Sad puno hrane, kafa, toplo u stanu.![]()

ahahaha budalo jedna..kako ja tebe volim , posebno kada si tako pametanJao kad vidi šta si mi sve pisala, počupaće ti kosu @Stevcina zabica![]()

Pa startija je prešla kod njih, sad se širi u mojoj (svojoj) sobi i ateljeu. Ali ovaj vikend obe kod nas.još decu da pošalješ kod babe i dede i .car si![]()

Kod tebe veliki, kod Hoča mali.za tebe veliki cmok i hug
![]()

znaci ovaj vikend postišPa startija je prešla kod njih, sad se širi u mojoj (svojoj) sobi i ateljeu. Ali ovaj vikend obe kod nas.![]()

Je l to... hmmm... poziv...?hahaha subota, napolju sivo samo sto ..g nisu pocela da padaju..neradan dan...raspoložena..sta bi više![]()

A koje ti je boje?Имам тај. Није уопште лош у односу цена квалитет.

Nemam ti ja kapacitet za to, a ni stomak, jbga.У политику да се бациш… па кад успеш као Зока рецимо, да нас се сетиш… свих, па и @Стојка нашег … Рифера и не мораш, опуштено.

midnight frost. Zanimljivo da je za naše tržište samo 4gb rama u indiji 6 a ide do 8.A koje ti je boje?![]()