- Poruka
 - 34.782

...ми то звали штипаљкаПази ножице овој левој. Ако је на фоткама тако танка, каква ли је у природи.
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...ми то звали штипаљкаПази ножице овој левој. Ако је на фоткама тако танка, каква ли је у природи.
![]()

Neka jedu gowno za ovu utakmicu.Opet je moralo malo strepiti mada ova Ceska ekipa nije bas kanta.Prilicno dobro igraju.Sve u svemu drugo poluvrijeme Partizana lose.Da,mogli su biti prvi u grupi ali ne treba biti nezadovoljan jer da ce proci grupu pored Svaba i Francuza malo je ko vjerovao.Sad je malo i to? Boga mi nije.Neka su drugi ali prosli su dalje.e jest bre srpski fudbal u kkkurac
gledao sam Partizan i mogu samo da kazem da sa takvom taktikom , nisu ni zasluzili da i prodju dalje.
ebemmmm ti trenera koji , umesto da pojaca sredinu i i da se lopta zadrzava u nogama i onda , kontra , da se ide u napad.
a onda , koliko nema saradnje u zadnjem redu i da i golman i dva odbrambena igraca se sudaraju pre izjednjacenja..
Pa , koj moj trener koji radi sa golmanima , ne trenira tim..i odbranu.
Drugi su a da nisu primili gol bili bi prvi , ovako..

dobro , je da smo posli dalje , no , nije mo jasna teaktika , recimo ako se i branis a nisam video da i je trebaloNeka jedu gowno za ovu utakmicu.Opet je moralo malo strepiti mada ova Ceska ekipa nije bas kanta.Prilicno dobro igraju.Sve u svemu drugo poluvrijeme Partizana lose.Da,mogli su biti prvi u grupi ali ne treba biti nezadovoljan jer da ce proci grupu pored Svaba i Francuza malo je ko vjerovao.Sad je malo i to? Boga mi nije.Neka su drugi ali prosli su dalje.
Jos kad se tome doda i pobjeda kosarkasa Partizana veceras u Atini protiv Panatinaikosa onda se moze zakljuciti dae ovo dobra vece.
Dobra vece![]()

fudbal treba da se ukine
kao i svi sportovi koji su igre a ne sportovi
stadione preorati, posijati marijuane i paradajza![]()
	Ah, nemoj, poverovaću ti.sad mi nesta zao... ebg![]()

Hajmo @Red @Opsenar @~zmaj~ @The_Night_Hawk @Reefer @Emihs @Stevcina zabica @Nina buđenje. Kafa gotova.
Jedva čekamo 3Добро јутро, какви смо данас?!![]()

Четр ипак јбгаJedva čekamo 3![]()
Што кажу... имала је ноге као срна... танке, криве и длакаве...Пази ножице овој левој. Ако је на фоткама тако танка, каква ли је у природи.
![]()

Četiri plus i radna subota, ipak pobeđujem.Четр ипак јбга
Оооо јел га то меримо од јутрос? Ко има веће радно време?Četiri plus i radna subota, ipak pobeđujem.

Kaže keva, pravim sarme za ponedeljak, mene prošli svi bolovi odma'El ima još neko s čudnom glavoboljkom il sam samo ja...?![]()

Ништа главобоља, само зевање еј.El ima još neko s čudnom glavoboljkom il sam samo ja...?![]()

Kuckaš ovde za vreme radnog vremena aJedva čekamo 3![]()
+1. Mada sad doručkujem...El ima još neko s čudnom glavoboljkom il sam samo ja...?![]()

Bolje se predaj bez merenja, trastmi.Оооо јел га то меримо од јутрос? Ко има веће радно време?

I will not go down without a fight!Bolje se predaj bez merenja, trastmi.![]()

I ja sam u to neko vreme uzno neki divan žu-žu i kiselo mleko i od tad do sad sam izgleda bio bez svesti...+1. Mada sad doručkujem...![]()