DOC HOLLIDAY
Legenda
- Poruka
- 73.855
ono trećea jel Rifke nesto od ta dva![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ono trećea jel Rifke nesto od ta dva![]()
Rifke je moj drug pa mu gledam kroz prste, poznata sam po mekom srcu i bolećivoj dušia jel Rifke nesto od ta dva![]()
Izgleda da si se malo zeznula u proračunu?valjda sa tvojim fetisima..ti si postavio sliku ..muto jedan![]()
KLIK!Rifke je moj drug pa mu gledam kroz prste, poznata sam po mekom srcu i bolećivoj duši
Obaška što se iz nepoznatih razloga pravi gluplji no što jeste
es ti čuo nekad za metaforu?Izgleda da si se malo zeznula u proračunu?
Gata je pisala o turanju u zadnjicu, nisam ja, to je njen fetiš. Ja samo klikćem na one dugmiće.![]()
prostaku jedanIzgleda da si se malo zeznula u proračunu?
Gata je pisala o turanju u zadnjicu, nisam ja, to je njen fetiš. Ja samo klikćem na one dugmiće.![]()
nikad cuo Gato da jeste ne bi mutirao ovolikoes ti čuo nekad za metaforu?
Buuuuum!
Ne, ali si mi ti objasnila sve za blajhanje šupka, pa i turanje daljinca u isti.es ti čuo nekad za metaforu?
vidim rade!Izgleda da si se malo zeznula u proračunu?
Treba da vidis moje...sake i prsti i nokti kao kod keve...Jao, što nokte ne isečeš?!?![]()
Ja? Pa to je gata napisala, hej!?prostaku jedan
Ja sam samo prenela šta mi je rekla drugarica kozmetičarka o uslugama koje se u salonima traže!Ne, ali si mi ti objasnila sve za blajhanje šupka, pa i turanje daljinca u isti.![]()
Pusti ti sad drugaricu, nije ona ovde pisala...Ja sam samo prenela šta mi je rekla drugarica kozmetičarka o uslugama koje se u salonima traže!
Znaci, mozda i poneko sa foruma...Moj fetiš su inteligentni DUHOVITI džentlmeni!
sebe si nadmašio!Pusti ti sad drugaricu, nije ona ovde pisala...![]()
pa sad....ima dragih i prijatnih ljudi, al mi nisu fetišZnaci, mozda i poneko sa foruma...
I ne treba...osim toga, fetish se ne saopstava javno...pa sad....ima dragih i prijatnih ljudi, al mi nisu fetiš
U stvari ja ni nemam fetiše...I ne treba...osim toga, fetish se ne saopstava javno...
ovo je u svrhu natezanja Rifketovog lanca...
Bitno je imati drage i dobre ljude oko sebe, i biti zdrav, umom, dusom i telom.U stvari ja ni nemam fetiše...
Što se tiče beljenja guisce, JA sam se sablaznila, i zato ovde prenela kao vrlo popularan fenomen o kome pojma nisam imala!A najbolje što se Nina primi na ovo moje i Gatino kao da joj je prvi put u kafani.![]()
E kad bih još znala šta je to....Bito je imati drage i dobre ljude oko sebe, i biti zdrav, umom, dusom i telom.
Sve drugo je samo dodatak...kao aluminijumske feluge na dobrom automobilu...
Nekad je putovanje vaznije od cilja...E kad bih još znala šta je to....