Скупштинска кафана број XXIV: ''Ко зна-зна, а ко не зна- за њега пиротски мени''

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Naročito sad kad ga ovi đžagujarkini dohvate i preprave. :mrgreen:
Volim zemunski kej, volim ušće, ali je Savski ubedljvo najbolji. :heart:
Моје село лепше од Париза, знам Рифкице, знам ти душевни код. :lol:

Vraćam se ja sad predveče kući i lepo tu između dva sela prestignem nekog sa Bg tablicama. Onda usporim, jer ulazim u naseljeno mesto, a hoće i policija tu iza krivine da zaustavlja, i eto njega, svira, blica i pretiče. Kad ono, međutim, iza krivine ga zaustavili.... A bilo mi žao nekako. :aha:

Saloon.jpg

Vraćam se ja sad predveče kući i lepo tu između dva sela prestignem nekog sa Bg tablicama. Onda usporim, jer ulazim u naseljeno mesto, a hoće i policija tu iza krivine da zaustavlja, i eto njega, svira, blica i pretiče. Kad ono, međutim, iza krivine ga zaustavili.... A bilo mi žao nekako. :aha:
Kad je džiber, uvek treba poslušati lokalce u vožnji.

• Podržavam
Reactions: Red
Kad je džiber, uvek treba poslušati lokalce u vožnji.
Види се да никад ниси покушао да пратиш Босанца у голфу по кривинама око његовог села.

Каки 'yрац параглајдинг, банџи џампинг и фри клајмбинг... То је екстремни спорт. :mrgreen:

Poslednja izmena:
Рифке, шта теби уствари фали? Ајде гукни, можда форумска дружина може да ти помогне. :lol:
Ја ич не помажем ич не дам... Не верујем неком одзиву ни од осталих... Сем можда Џег :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back