Скупштинска кафана број XXIV: ''Ко зна-зна, а ко не зна- за њега пиротски мени''

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Тома Мона даје пет милиона за нови лого Путева Србије... Лик кога су икс пута дизали у ваздух и чији је клуб чак и овој Србији кажњаван због намештања утакмица ... Води Војводину..

Све је на свом месту... :mrgreen:

Само сам одшкринуо врата.

Ово је политички некоректно, нарочито ове слике, зато ћу ја прво да поједем и попијем, па тек онда долазим. ;)
cim zensko otvori kafanu moraju muski da surle smotaju u rolnice..deja vu :zcepanje:

meni je uvek smesno bilo da neko moze komunjari da veruje ma kako se i u sta taj zaklinjao, posteno i blagoglagoljivo pricao, pa cak i pocetnim elanom sam sebe ubedio da radi ono za sta se lazno izdaje.
Посао као и сваки други.Њихов је да лажу, муљај,у петљају и причају шта народ жели и воли како би добили гласове.
Јер гласови значе мандат, плату, паре ,моћ.Плус додаш балканик менталитет са комуно примјесом и добијеш све наше политичаре од 90-их( заправо од 40-их) уз пар изузетака.На прсту једне руке имаш антикомунисте по рођењу српске политичаре.Нажалост такви су на маргинама по гласовима.

Посао као и сваки други.Њихов је да лажу, муљају петљају и причају шта народ жели и воли како би добили гласове.
Јер гласови значе мандат, плату, паре ,моћ.Плус додаш балканик менталитет са комуно примјесом и добијеш све наше политичаре од 90-их( заправо од 40-их) уз пар изузетака.На прсту једне руке имаш антикомонисте по рођењу српске политичаре.Нажалост такви су на маргинама по гласовима.
zanimljiv pristup koji mogu i da razumem ako nema krvi na rukama pomenutih

i zapamti...nije samo okrvavljenje ruku kada nekog fizicki likvidiras ili osakatis... jednako, ako ne i gore je kada narodu ispiras mozak lazima pozivajuci se na patriotizam i prolivenu krv, da bi sebi pribavio imovinsko bogatstvo i politicku nedodirljivost...

i zapamti...nije samo okrvavljenje ruku kada nekog fizicki likvidiras ili osakatis... jednako, ako ne i gore je kada narodu ispiras mozak lazima pozivajuci se na patriotizam i prolivenu krv, da bi sebi pribavio imovinsko bogatstvo i politicku nedodirljivost...
Ма све је то ок али покушавам да ти објасним како изгледа профил српског политичара данас.Нема пуно изузетака вјеруј ми имао сам блиски контакт са таквим.Једно причају за медије, друго у друштву,треће за породицу.Неки чак иду на профи часове глуме у Београд,буквално плаћају часове.Знам неколико.Па ти сада види какав је то профил људи.

Посао као и сваки други.Њихов је да лажу, муљај,у петљају и причају шта народ жели и воли како би добили гласове.
Јер гласови значе мандат, плату, паре ,моћ.Плус додаш балканик менталитет са комуно примјесом и добијеш све наше политичаре од 90-их( заправо од 40-их) уз пар изузетака.На прсту једне руке имаш антикомунисте по рођењу српске политичаре.Нажалост такви су на маргинама по гласовима.

Џабе порекло, џабе "педигре" и васпитање... Код нас је политика устројена као тржишна утакмица интересних група и немаш апсолутно ниједну партију која има било какве идеале и која државу и власт не посматра као плен који се дели и желе свој део.

Још црње је што 90% њих није имало нити ће имати икакву каријеру, занимање ни живот ван политике и спрега са таквом политиком.

Ма све је то ок али покушавам да ти објасним како изгледа профил српског политичара данас.Нема пуно изузетака вјеруј ми имао сам блиски контакт са таквим.Једно причају за медије, друго у друштву,треће за породицу.Неки чак иду на профи часове глуме у Београд,буквално плаћају часове.Знам неколико.Па ти сада види какав је то профил људи.
ne idu na casove glume vec idu u protokol gde ih uce kako treba da glumataju
a to su dve stvari, jer to rade kao najgori paceri iz amaterskih pozorista, samo im jos fali da mlataraju rukama dok pricaju a to je prva stvar koju ih nauce tako sto im vezu ruke...smesno ali bas tako je.

1607679466568.jpeg

Тома Мона даје пет милиона за нови лого Путева Србије... Лик кога су икс пута дизали у ваздух и чији је клуб чак и овој Србији кажњаван због намештања утакмица ... Води Војводину..

Па зар сте већ заборавили Бату Кана?
Добро, тај је и уложио нешто у тај крш од клуба...
иначе би били на нивоу Лознице...

ne idu na casove glume vec idu u protokol gde ih uce kako treba da glumataju
a to su dve stvari, jer to rade kao najgori paceri iz amaterskih pozorista, samo im jos fali da mlataraju rukama dok pricaju a to je prva stvar koju ih nauce tako sto im vezu ruke...smesno ali bas tako je.
Ја знам политичара који је сада предсједник посланичког клуба, плаћао часове глуме у Београду. :D

Па зар сте већ заборавили Бату Кана?
Добро, тај је и уложио нешто у тај крш од клуба...
иначе би били на нивоу Лознице...
Ко да заборави таквог лика и онај стил облачења... Прича се да је то био једини лик шаренији и стилизованији од Рифкета у васколикој Србији. :mrgreen:

Но... Бата Кан Кан није био неки вођа навијача и ситан осуђиван кримос са улице као овај...

Ко да заборави таквог лика и онај стил облачења... Прича се да је то био једини лик шаренији и стилизованији од Рифкета у васколикој Србији. :mrgreen:

Но... Бата Кан Кан није био неки вођа навијача и ситан осуђиван кримос са улице као овај...
Да, Бата Кан Кан је био једна поштењачина, еминенција. :lol:

Да, Бата Кан Кан је био једна поштењачина, еминенција. :lol:
Па јесам ли то рекао јбму миша?
Колико се сећам радио је шта је радио негде преко и онда дошао овде покуповао гомилу локала, клубова и хотела, бизмиси ово оно...

Што је виша школа јахања у односу на лика који ваља доп и бије људе по улици.

Upravo! Prvo pomislio da se cudis.

I treba da daje toliko, svako bi toliko moro da plati za dobar logo, najmanje.

I treba da daje toliko, svako bi toliko moro da plati za dobar logo, najmanje.
AaaaaaХа!

Опет ботујеш за прешједника а овамо као ја и Ацика смо опозиција, најјаћа опћина итд, итд...

Продао си се за лимунану и сендвич од шкампи...или би шкебића. Небитно!

УА лажна опозиција, УА!

AaaaaaХа!

Опет ботујеш за прешједника а овамо као ја и Ацика смо опозиција, најјаћа опћина итд, итд...

Продао си се за лимунану и сендвич од шкампи...или би шкебића. Небитно!

УА лажна опозиција, УА!
Pa šta misliš od čega nama naš opštinski pesednik da zida ove predivne jedinstvene solitere kojima se svi vi iz okolograda divite? Uzmeš jednog sjajnog dizajnera, platiš mu četres iljade evara, onda ga pustiš par godina bez poreza, pa mu popalješ nekog Malog da mu uz nagomilani porez nakači i kaznu i kamatu, pa mu uzmeš trijesep iljade u poresko i opa, eto nove vikend... milsim, novoga solitera i mi smo svi srećni i zadovoljni! A onda poreska uplati opoziciji da budemo najbolji ugrad!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back